parallax background

10 savršenih poklona za modernog muškarca

Simpatične ilustracije o tome kako je biti single
prosinac 2, 2018
10 koraka do zdravlja u prvom tromjesečju
prosinac 3, 2018
 

Sezona darivanja se polako približava, a kako bismo se riješili blagdanskog stresa sad je idealno vrijeme da počnemo promišljati o savršenim poklonima za naše najdraže.

Protekla 2 tjedna smo savjetovali što pokloniti istinskim kavoljupcima. i ljubiteljima knjiga i čitanja. Danas donosimo prijedloge poklona koji će razveseliti svakog modernog muškarca.


 

Set za homebrewing

Zadnjih godina je homebrewing postao pravi trend među modernim muškarcima. Želiš li oduševiti svog muškarca razmisli o nekom poklonu koji ima veze s izradom craft piva. Sve za pivo nudi odličan izbor svega što je potrebno za kućnu proizvodnju piva.


 

 

Black Moon lampa

Black Moon dizajnerski je brend koji spaja organsku prirodu drva i metala. Iza brenda stoji krajobrazni arhitekt i dizajner Ivan Juratek koji inspiraciju pronalazi u zaboravljenim predmetima prepuštenim zaboravu. Pronalazi ih na raznim mjestima; od napuštenih kuća, preko šuma pa sve do tvorničkih hala. Zatim ih ručno obrađuje i daje im novu svrhu u obliku uporabnih skulptura. Predmete izrađuje u sirovom obliku zato što smatra da je ljepota upravo u životnoj priči materijala, a uporabna namjena je ono što stvarima osuđenim na propast daje još jednu priliku za život.


 

Slušalice s izoliranjem buke

Iako većina modernih muškaraca posjeduje impresivnu kolekciju raznih uređaja i gadgeta, sigurni smo da će slušalice s izoliranjem buke oduševiti svakog ljubitelja glazbe. Ovakve slušalice imaju odličan i kvalitetan zvuk i u mogućnosti su izolirati svu buku iz okoline, prepuštajući korisnika potpunom uživanju u glazbi.


 

Nordijski nož

Popularnost nordijskih noževa sve je veća. Većina modernih muškaraca neće ih trebati za preživljavanje, ali su fora za imati uz sebe u bilo kojoj outdoor aktivnosti. A i zaista su pravi ljepotani.


 

Mlinac

Za one moderne muškarce koji nož ipak koriste samo u kuhinji, dobar mlinac za začine odličan je poklon. Harissa Spice Store nudi dobar izbor vrhunskih mlinaca.


 

 

Sat

Znamo da muškarci uglavnom vole satove. Ali sat može biti i više od ukrasa koji nam pokazuje točno vrijeme. Suunto satovi su nezamjenjivi u inovaciji sportskih satova. Osim vremena imaju GPS navigaciju, podršku za desetke raznih sportova, mjerenje pulsa na zapešću, vodoneprepusnost do 100 m, barometar, vremenske fukcije i slično. A mora se priznati i da su stvarno lijep modni dodatak. Dobar izbor nudi Polleo sport.


 

 

Narukvica

Nakit nije samo za žene. Svaki moderan muškarac rado će imati lijep i odmjeren komad nakita na sebi. Osim što su zaista lijepe, Zoe healing narukvice ujedno su i spiritualan nakit sa svrhom. Želite li svome muškarcu pomoći da pronađe svoje uzemljenje narukvica GROUND CONTROL, izrađena od oniksa u kombinaciji s bakrom, izvrstan je izbor.


 

Ugly božićni džemper

Priznajte da biste rado vidjele svog muškarca u nekom od ugly božićnih džempera. Izbor je zaista velik pa inspiracije neće nedostajati. Nama se posebno svidio ovaj, brenda sOliver.


 

 

Karte za neki koncert

Ulaznice za neki koncert uvijek se čine kao odličan poklon. Naš prijedlog je po mnogo čemu unikatan i odličan američki progressive art rock band Tool koji se priprema za europsku turneju.


 

 

Tetovaža

Tetoviranje je postalo modni dodatak kojem se priklonilo mnogo osoba. Osim ukrasa na koži, tetovažama šaljemo poruku i stav svijetu. Budući da se trendovi mijenjaju, važno je odabrati tetovažu s kojom će te biti ok cijelog života. I ne zaboravite - tattoo majstor kojeg birate zapravo je najvažnija osoba kod oslikavanja tijela ovom metodom. Pokloni tetoviranje svom dragom i ostavi zauvijek trag na njegovoj koži.


 

Foto: Unsplash, Instagram, Harissa Spice Store, Polleo Sport, sOliver

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.