5 načina kako se povezati s poticajnom energijom Mlađaka u Jarcu

ljubavnici poligloti
Dobra knjiga: Ljubavnici poligloti
siječanj 13, 2021
kristina andlar
Kristina Andlar: Ljudskost je sad jedino što motivira da se nastavi dalje
siječanj 13, 2021

 

Još smo pod energijom nove godine i zašto ju ne bismo započeli s namjerom? Prvi Mlađak na godišnjem kalendaru jedan je od najboljih polaznih točaka za sve naše ideje i namjere.

Današnji Mlađak u Jarcu možemo smatrati i vjetrom u leđa i nemojte propustiti njegovu snažnu energiju. Jarac je znak strukture pa bi ovo mogao biti početak snažne faze planiranja i stvaranja jasne vizije, one koja bi mogla uroditi plodom već u prvim ljetnim danima. Uzmite papir i olovku te napišite inacrtajte svoje najluđe ideje i vizije, budite kreativni, maštoviti i inovativni. Evo nekoliko ideja kako najbolje iskoristiti poticajnu energiju Mlađaka u Jarcu.

Mlađak u Jarcu 13. siječnja 2021.

mlađak u jarcu

Nikada ne odustajte

Čak i ako u početku ne uspijete, nemojte odustati od svojih ideja! Pokušajte s drugom metodom za postizanje rezultata! Budite nepokolebljivi, fokusirani i odlučni baš poput Jarca. Iskoristite ovo lunarno vrijeme da izgradite stabilne temelje. Sigurno će doći vrijeme kada ćete ubirati obilje plodova svog truda i rada.

Sjetite se da trčite maraton, a ne sprint

U utrci do vrha Jarac je maratonac, a ne sprinter. Umjesto stresa zbog sitnica, pokušajte gledati širu sliku. Razmislite gdje biste željeli biti za godinu dana. Napišite sve praktične korake koje trebate poduzeti kako biste ostvarili svoje snove. Napraviti „poslovni plan“ za svoj život.

Poštujte tradiciju

Jarac je čuvar povijesti, pa pronađite način da odate počast svojoj osobnoj ili obiteljskoj lozi. Prisjetite se koje su se prakse prenosile generacijama kroz obitelj, a da bude inspiraciju u vama? Razmislite o nasljeđu koje biste jednoga dana željeli ostaviti za sobom.

Povežite se s očinskom figurom

10. kuća zodijaka opisuje oca, način na koji ga doživljavamo i kakvi su odnosi s njim i općenito nadređene osobe u bilo kojem obliku. Potrudite se kroz sljedeća dva tjedna povezati se s muškom ili yang energijom koja živi u svima nama. Ako niste u dobrim odnosima s ocem ili nekim muški mautoritetom, razmislite o ritualu „opraštanja i otpuštanja“.

Spojite se na Zemljine moći

Jarac je povezan s arheologijom, dragim kamenjem i kristalima. Mnoga zemaljska blaga sadrže ljekovita i njegujuća svojstva, a određeni kristali, poput oniksa, mogu vam pomoći da iskoristite strukturiranu energiju Mladog Mjeseca u Jarcu. Radeći moćima oniksa dodat ćete još više energije u ovaj snažni boost koji nam dolazi Mlađakom.

 

Indira Juratek

 

Foto: Unsplash, Pexels

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.