parallax background

Avangardni vegan Gaz Oakley stiže u Zagreb

Mjesečni horoskop za svibanj
svibanj 1, 2019
nesvjesni obrasci
Kako nas nesvjesni obiteljski programi koče u razvoju
svibanj 2, 2019

 

10.5. u Zagreb stiže Gaz Oakley, jedan od najpopularnijih veganskih chefova u svijetu, instagramer, youtuber, autor kuharice „Vegan 100 posto“ i osnivač branda Avant-Garde Vegan!


 

S više od pola milijuna pretplatnika na svom Youtube kanalu te brojnim pratiteljima na Instagramu, Gaz Oakley jedan je od trenutno najtraženijih mladih veganskih chefova. Kuhati je naučio od svog oca čim je narastao dovoljno da dosegne kuhinjsku radnu površinu, a kasnije se školovao za profesionalnog chefa.


 

 

Njegova kuharica Vegan 100 posto prodaje se diljem svijeta, a na hrvatskom jeziku možete je čitati u izdanju Planetopije. U njoj je predstavio najdraža jela koja je stvarao u svojim počecima veganstva pa sve do danas.


 

 

Više o Gazu, njegovom radu, receptima, putovanjima i ljubavi prema sportu koja ga je skoro odvela u nacionalni ragbi tim, saznajte u petak 10.5. u 19 sati u Makronovi na večeri inspiracije i razgovoru s Gazom Oakleyem. Ulaznice po cijeni od 50 kn možete kupiti u knjižari Planetopija, Iica 68, Zagreb. Zbog velikog interesa osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme.

A uz večernje predavanje, u subotu 11.5. od 10 do 13 sati, moći ćete sudjelovati na radionici kuhanja s Gazom Oakleyem u Makronovi. Informacije i prijave za radionicu: info@makronova.com i 01/48 47 119

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.