parallax background

Blagdanska čestitka urednice Budi Dobro

BUDI DOBRO ADVENTSKO DARIVANJE: Brend photosession s fotografkinjom Marinom Ćosić
prosinac 25, 2020
zen tarot
ZEN tarot – Lijenost
prosinac 26, 2020

 

Za većinu ljudi pravo Svjetlo blagdana ostaje skriveno iza vela vanjskog blještavila, proslava, darova. Ova godina nas je testirala na mnogim poljima, a za kraj kao da nam šalje završni ispit – kako ćemo se nositi s prividnom odvojenošću. Ali znajte da su pravi sastojci sretnog Božića ljubav i pažnja koju poklanjamo, a to nam nikakav virus niti distanca ne mogu oduzeti. Taj božićni duh opstaje unatoč svim okolnostima. On je radost postojanja, veselje darivanja, osjećaj ljubavi koji nas preplavi kad činimo nešto dobro za drugoga.

Za one koji na tren zastanu i osluhnu prirodne ritmove te uđu u blagdane svjesno i posvećeno otvaraju se kozmička vrata kroz koja se spuštaju blagoslovi svjetla na nas. Taj bljesak, taj treptaj Duše, je trenutak kada možemo istinski osjetiti da baš kao i Sunce i mi sami možemo izaći iz vlastite tame.

Svi smo jedno i sve je u nama, a život uvijek nađe put. Ne dajte da vam išta uzme radost postojanja! Budite zahvalni za sve što imate i za sve što jeste, kao i za ono što niste.

Božić je blagdan koji nas svake godine podsjeća da pogledamo unutar sebe, da potražimo svoju unutrašnju zvijezdu i zasjajimo svojim jedinstvenim sjajem. Neka nas to svjetlo vodi kroz nadolazeći ciklus.

Želim svima više empatije i suosjećanja. Želim vidjeti ljude koji dišu punim plućima u radosti i slavlju života. Želim vidjeti kako život nagrađuje vrijedne, kreativne, pametne ljude koji stvaraju s ljubavlju, vizijom i dušom.

Svjetlost, Energija, Ljubav, Mir, Harmonija.

Vaša urednica Budi dobro,

Indira Juratek.

indira juratek

 

Indira Juratek

 

Foto: Marina Ćosić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.