mali studio

Budi Dobro adventsko darivanje: Mali Studio Origami torba i lanena gumica za kosu

 

Drugi dan je Budi dobro adventskog darivanja. Iza drugog prozorčića našeg Budi dobro adventskog kalendara nalazi se Mali Studio.

U mjesecu u koji smo zakoračili, pripremili smo za naše drage čitatelje mnogo lijepog, veselog i dobrog sadržaja, ali i jedno lijepo iznenađenje – veliko Budi dobro adventsko darivanje u suradnji s predivnim i kreativnim ljudima te smo sigurni da ćete biti oduševljeni.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete od 1.-25. prosinca moći pronaći predivne darove. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i brzi te možda baš vi osvojite neki od njih!

Iza drugog prozorčića Budi Dobro adventskog kalendara krije se hrvatski ekološki i održivi dizajn Mali Studio.

adventsko darivanje

Mali Studio Origami torba i lanena gumica za kosu

Mali Studio je malen i polagan studio koji se ʳᵉdizajnom bavi niz godina, a posljednjih nekoliko je usmjeren isključivo na održivi (eko) dizajn. Cijeli kreativni proces, od ideje do finalnog proizvoda se odvija u Hrvatskoj, u seoskoj prirodi i studiju, po principu koji poštuje ljude, životinje i okoliš.

(Re)dizajn karakterizira osmišljavanje predmeta koji nisu trendovski ili sezonski, već bezvremenskog stila i multifunkcionalnog dizajna. Izrada krojeva i predmeta je takva da minimizira količinu otpadnog materijala, a proces proizvodnje ima minimalan ili nikakav utjecaj na okoliš, koristeći što manje kemikalija (netoksičnih), vode i energije.

Materijali (tkanine i konci) koji se koriste u proizvodnji su kvalitetni, dugovječni i prirodni, iz što je moguće pouzdanijih izvora. Ponekad se koriste i reciklirane tkanine. Boje su prirodne; natur, izbijeljene ili dobivene ekstrakcijom iz biljaka sakupljenih u prirodi, ostataka hrane i cvijeća.

Mali Studio jednog/jednu od vas daruje s prekrasnom multifunkcionalnom origami torbom inspiriranom tradicionalnim japanskim krpenim torbama; vrećicama. Vrlo je funkcionalna i prilagodljiva, široko se otvara i jednostavno zatvara vezanjem krajeva u čvor. Može se nositi u ruci ili odložiti u košaru, torbu ili vrećicu. Kad se ne koristi, može se preklopiti ili zarolati.

Tu je i jedna gumica za kosu od prirodnih materijala, pufnastog izgleda inspiriranog popularnim scrunchie iz 80/90-tih godina. Smatra se nježnijom prema kosi od klasičnih gumica. Upotrebljava se i veže na razne, često neponovljive načine i tako prilagođava potrebama i željama vlasnika.

mali studio

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Mali Studio Origami torbu i lanenu gumicu za kosu?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @malistudio Instagram profil 
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do utorka 3. prosinca 2019. do 10 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Do sada smo otvorili prozorčić:

1. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Marinski Heartmades Ptičica

 

 

Foto: Unsplash, Mali Studio

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.