parallax background

Veliko Budi Dobro adventsko darivanje

čekanje
O čekanju da se stvari dogode
studeni 24, 2020
joga
Yoga toes i Pada Bandha – što su i kako ih koristiti u jogi?
studeni 24, 2020

 

Posljednji mjesec u godini tradicionalno je obilježen veseljem, druženjima, sjajem i poklonima.

Advent je na vratima i nakon ove godine koja je bila sve samo ne lagana, svi se veselimo onome što doba blagdana donosi. Veselimo se i poklonima, jer tako je lijepo dobiti dar, a naročito ako je on rađen srcem, dušom i rukama. Lijepo je i darivati pa ne zaboravite svojim najmilijima pokloniti prvo vrijeme, a onda što god drugo želite.

U mjesecu koji je pred nama pripremili smo za naše drage čitatelje mnogo lijepog, veselog i dobrog sadržaja, ali i drugu sezonu našeg velikog Budi dobro adventskog darivanja u suradnji s hrvatskim kreativcima i stvarateljima razno raznih čuda.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete 25 dana moći pronaći predivne darove. Svaki dar bit će dostupan samo 24 h, zato budite dobri i brzi te možda baš vi osvojite neki od njih!

adventsko darivanje

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju?

Pravila će za svaki dar biti ista. Sve što ćete trebati napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti Instagram profil onoga tko taj dan daruje svoj poklon
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

Dobitnika ili dobitnicu ćemo svaki dan birati nasumičnim odabirom.

adventsko darivanje

Tko sve sudjeluje u darivanju?

Od 1.12. pa sve do Božića otvarat ćemo prozorčiće na adventskom kalendaru Budi Dobro. Budi Dobro adventsko darivanje prekrasan je mix divnih darova, koji su kreativni, inspirativni, ekološki, rađeni rukama, srcem i dušom.

Iza adventskih prozorčića nalaze se: kon2re torba, Neha Neha traperice, Zoe SoulMade Jewelry, live ploča Mary May, predivne slikovnice iz Planetopija i Ljevak,  Ayelen nakit, Nisha notes, Viu Viu ogledalo, Pčelarko, Bijeli Glog svijeće, Odeata keramika, Brist maslinova ulja, glazbeni album Uvijek dio mene Boris Štok, Maja Tomljanović ilustracija, kuglica za bor Čudovišna keramika, Glassland prsten, Natalna karta by Uranovo dijete, Planina šalica, poklon paket bio&bio, veliki paket permakulturnog sjemena, mjera, individualno savjetovanje Petra Sever, Anahata kozmetika.

Kako Budi Dobro podržava hrvatski proizvod i hrvatski dizajn, zadnji dan darivanja donosi posebno iznenađenje – brend fotografiju koju vam daruje Marina Ćosić, kako biste u sljedeću godinu ušli u novom ruhu i sa stilom svijetu prezentirali svoj brend.

adventsko darivanje budi dobro

Koji dan će biti koji poklon ostaje iznenađenje, koje tek trebate otkriti.

Na Budi dobro Instagram profilu se igramo od utorka 1.12.2020. pa sve do Božića 25.12.2020.

Ne propustite ovo dobro darivanje. Sretno!

 

Foto: Unsplash, Freepik, Pexels

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.