whisper of nature

Budi Dobro adventsko darivanje: Whisper of Nature Relax paket

 

Četvrti je dan Budi dobro adventskog darivanja. Iza četvrtog prozorčića našeg Budi dobro adventskog kalendara nalazi se Whisper of Nature.

U mjesecu u koji smo zakoračili, pripremili smo za naše drage čitatelje mnogo lijepog, veselog i dobrog sadržaja, ali i jedno lijepo iznenađenje – veliko Budi dobro adventsko darivanje u suradnji s predivnim i kreativnim ljudima te smo sigurni da ćete biti oduševljeni.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete od 1.-25. prosinca moći pronaći predivne darove. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i brzi te možda baš vi osvojite neki od njih!

Iza četvrtog prozorčića Budi Dobro adventskog kalendara krije se suvremeni brend iz Hrvatske „Whisper of Nature“ koji spaja ljepotu i namjeru, a iza njega stoje mlade žene, jogine i poduzetnice koje spaja ljubav prema prirodnom, lijepim stvarima i kreativnom izražavanju.

adventsko darivanje

Whisper of Nature Relax paket

Od samog početka 2013. godine naglasak je na ljepoti dizajna, kvalitetnim prirodnim materijalima i značenju – energiji i pozitivom utjecaju koji svaki proizvod nosi u sebi. Whisper proizvodi su potpuno prirodni i ručno rađeni, prožeti snagom i ljepotom prirode. Oni potiču balans i sklad duha i tijela te povezanost s prirodom i samim sobom.

Ovaj brend je za ljude koji žele živjeti svjesno, svjesno biraju sreću i pozitivnost te žele poboljšati život u svakom aspektu.

GOOD VIBES HOME “RELAX” kit ima sve što vam treba za savršene self-care trenutke. Pomoći će vam da otpustite stres i napetost nakon dugog dana, opustite se prije spavanja za bolji san ili naprosto posvetite malo vremena sebi i uživate u sadašnjem trenutku.

Paket sadrži – netretirani ametist, prirodne mirisne čunjiće ili tamjan Kalipso, kristalnu herbalnu sol Relax, ljubičaste svjećice i afirmacijsku karticu.

whisper of nature

 

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Whisper of Nature Relax paket?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @whisperofnature_ Instagram profil 
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do četvrtka 5. prosinca 2019. do 10 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Do sada smo otvorili prozorčiće:

1. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Marinski Heartmades Ptičica

2. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Mali Studio Origami torba i lanena gumica za kosu

3. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Zoe SoulMade narukvica Tranquility

 

Foto: Unsplash, Whisper of Nature

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.