duboko u šumi planetopija

Budi Dobro adventsko darivanje: Planetopija daruje narodnu priču Duboko u šumi

 

Šesti je dan Budi dobro adventskog darivanja. Iza šestog prozorčića našeg Budi dobro adventskog kalendara nalazi se narodna priča Duboko u šumi, Nakladničke kuće Planetopija. 

U mjesecu u koji smo zakoračili, pripremili smo za naše drage čitatelje mnogo lijepog, veselog i dobrog sadržaja, ali i jedno lijepo iznenađenje – veliko Budi dobro adventsko darivanje u suradnji s predivnim i kreativnim ljudima te smo sigurni da ćete biti oduševljeni.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete od 1.-25. prosinca moći pronaći predivne darove. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i brzi te možda baš vi osvojite neki od njih!

Iza šestog prozorčića Budi Dobro adventskog kalendara krije se predivna narodna priča Duboko u Šumi izdana na hrvatskom u izdanju Nakladničke kuće Planetopija. 

adventsko darivanje

Slikovnica Duboko u šumi u izdanju Nakladničke kuće Planetopija

PLANETOPIJA je nakladnička kuća koja objavljuje knjige s područja osobnog razvoja i holističkog pristupa zdravlju, prehrane, duhovnosti, ekologije.

Naslovi koje izdaju svojom porukom ohrabruju napore da se živi kvalitetnije, zdravije, sretnije, mudrije, njegujući umijeće življenja i povezanost jednih s drugima kao i s planetom Zemljom.

Sami za sebe kažu kako vole knjige koje otvaraju ne samo vrata već i prozore, kako bi u naše živote ušlo više svjetla, smisla, ljepote i znanja. Objavljuju knjige koje traju i koje i sami vole čitati. Grade odnos povjerenja i poštovanja s kupcima i čitateljima, suradnicima i poslovnim partnerima. Pojedinačno njeguju osobnu ekologiju, bez koje nema opstanka našeg jedinog i voljenog Planeta.

Danas netko od vas ima priliku osvojiti slikovnicu Duboko u šumi. Tamo, duboko u šumi,  stoji bijelo obojena drvena kućica s devet krasnih prozora i crvenim ulaznim vratima, i čeka svoje stanare. Kada jedan mišić zaključi da će to biti savršen dom, dođu i ostale šumske životinje – pa i veliki medo. No, hoće li medo uspjeti popraviti stvar kad se njihova kuća treskom sruši?

Ova bajkovita ruska narodna priča namijenjena je najmanjima – zbog svoje jednostavne pozitivne poruke, djeci bliskih životinjskih likova, ponavljanja melodičnog teksta lako će zadržati njihovu pozornost. Usto je čarobno ilustrirana jarkim, intenzivnim, a ipak nježnim bojama koje će djecu na živopisan način uvesti u neobičan šumski svijet u kojem su sve životinje, od vrijednog mišića do nesmotrenog mede otkrile radost i snagu zajedništva.

duboko u šumi planetopija

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti slikovnicu Duboko u šumi?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @planetopijahr
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do subote 7. prosinca 2019. do 10 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Do sada smo otvorili prozorčiće:

1. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Marinski Heartmades Ptičica

2. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Mali Studio Origami torba i lanena gumica za kosu

3. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Zoe SoulMade narukvica Tranquility

4. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Whisper of Nature Relax paket

5. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Sovica Handmades poklon za djecu 

 

Foto: Unsplash, Planetopija

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.