parallax background

Budi Dobro adventsko darivanje: Cup of Tea Mama daruje Yoga & Ja set

Savršeni pokloni za sve istinske ljubitelje kave
prosinac 7, 2019
you_are_loved
Budi Dobro adventsko darivanje: Budi Dobro T-shirt
prosinac 8, 2019

 

Sedmi je dan Budi dobro adventskog darivanja. Iza sedmog prozorčića našeg Budi dobro adventskog kalendara nalazi se Yoga & Ja set koji je osmislila Cup of Tea Mama. 

U mjesecu u koji smo zakoračili, pripremili smo za naše drage čitatelje mnogo lijepog, veselog i dobrog sadržaja, ali i jedno lijepo iznenađenje – veliko Budi dobro adventsko darivanje u suradnji s predivnim i kreativnim ljudima te smo sigurni da ćete biti oduševljeni.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete od 1.-25. prosinca moći pronaći predivne darove. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i brzi te možda baš vi osvojite neki od njih!

Iza sedmog prozorčića Budi Dobro adventskog kalendara krije se Yoga & Ja set, idealni poklon sebi i svom djetetu ili prijateljici, sestri i drugim dragim vam ženama i mamama.

adventsko darivanje

Yoga & Ja set

Ovaj predivni set za majke i djecu osmislila je ivana Karmišević, široj javnosti na društvenim mrežama poznata kao Cup of Tea Mama.

Set sadrži Yoga & Ja priručnik s pisanim i ilustriranim uputama o izvođenju sedam poza koje se nalaze na sedam zasebnih prekrasno ilustriranih kartica.

Poze u yogi imaju svoja imena, često su nazvane po životinjama i Ivana je baš zato pomislila kako bi ovo mogao biti zanimljiv projekt posvećen djeci i njihovu zdravlju.

Svaka poza ima pripadajući životinjski lik, ime i afirmaciju koju možete pronaći u priručniku pod “Motivacijski kutak” kako bi svako vježbanje s vremenom imalo dublju svrhu. Ovaj set spaja djecu, a i odrasle. Nakon napornog dana dođite doma, izvucite prostirke i povežite se sa svojom djecom na ovaj način umjesto da žurite na razne aktivnosti izvan doma.

U kreiranju niza idealnih poza za djecu sudjelovala je učiteljica yoge Korana Kolec koja je i sama majka dvoje djece. Ilustracije su osmislile i oživile Hana Vrca (kartice) i Veronika Kovač (priručnik).

Priručnik i kartice tiskani su na čvrstom pamučnom papiru i to netoksičnim bojama koje se ne prelijevaju, a set je pakiran u ručno rađene pamučne vrećice koje izrađuje domaći brend Love, Eko.

Ovo je 100 % hrvatski proizvod nastao u suradnji s hrvatskim mladim obrtnicima i poduzetnicima.

yoga i ja set

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Yoga & Ja set?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @cupoftea.mama
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do nedjelje 8. prosinca 2019. do 10 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Do sada smo otvorili prozorčiće:

1. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Marinski Heartmades Ptičica

2. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Mali Studio Origami torba i lanena gumica za kosu

3. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Zoe SoulMade narukvica Tranquility

4. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Whisper of Nature Relax paket

5. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Sovica Handmades poklon za djecu 

6. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Planetopija slikovnica Duboko u šumi

 

Foto: Unsplash, Cup of Tea Mama

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.