you_are_loved

Budi Dobro adventsko darivanje: Budi Dobro T-shirt

 

Osmi je dan Budi dobro adventskog darivanja. Iza osmog prozorčića našeg Budi dobro adventskog kalendara nalazi se Budi Dobro T-shirt. 

U mjesecu u koji smo zakoračili, pripremili smo za naše drage čitatelje mnogo lijepog, veselog i dobrog sadržaja, ali i jedno lijepo iznenađenje – veliko Budi dobro adventsko darivanje u suradnji s predivnim i kreativnim ljudima te smo sigurni da ćete biti oduševljeni.

Na Budi Dobro Instagram profilu ćete od 1.-25. prosinca moći pronaći predivne darove. Svaki dar bit će dostupan samo jedan dan, dakle 24 h, zato budite dobri i brzi te možda baš vi osvojite neki od njih!

Iza osmog prozorčića Budi Dobro adventskog kalendara krije se Budi Dobro T-shirt you are loved iz kolekcije #perspective.

adventsko darivanje

Budi Dobro T-shirt – you are loved

Svaka žena zna da je bijeli T-shirt jedan od must have komada u ormaru. A kako bi taj T-shirt bio i više od majice, Indira Juratek je za Budi Dobro dizajnirala afirmacijske i statement majice uz koje možete reći svijetu sve ono što ste oduvijek htjele, a pritom izgledati izvrsno.

Posljednja kolekcija Budi dobro T-shirta #perspective razigrano okreće perspektivu pogleda na život.

Inspirirana željom autorice  da potakne u ženama samosvijest o tome koliko vrijede, koliko su snažne, hrabre i lijepe te spoznaju da mogu učiniti baš sve ako su toga svjesne, ove majice su za razliku od klasičnih statement majica okrenute prema osobi koja ih nosi.

#perspective kolekcija omogućuje da istražimo tko smo doista, olakšava nam prihvaćanje samih sebe i potiče samoekspresiju. Uz ove majice odbacite očekivanja okoline i pružite si priliku da budete predivno i jedinstveno svoje.

Kolekcija dolazi u 7 afirmacijskih natpisa: actually, I can; do it anyway; head up, gorgeus; stay weird; warrior keep going; you are loved i be.you.tiful; koji će svakoga nesumnjivo podići u svakom trenutku, ali i probuditi znatiželju onoga tko pogleda natpis koji stoji „naopako“.

Danas jedna od vas ima priliku osvojiti Budi Dobro T-shirt you are loved. 

you_are_loved

Kako sudjelovati u Budi Dobro adventskom darivanju i osvojiti Budi Dobro T-shirt?

Sve što trebate napraviti je:

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @aridni910
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do ponedjeljka 9. prosinca 2019. do 10 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnika ili dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

Već sutra vas očekuje novi predivan dar, a o čemu se radi to tek morate otkriti. Stay tuned!

adventsko darivanje

 

Do sada smo otvorili prozorčiće:

1. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Marinski Heartmades Ptičica

2. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Mali Studio Origami torba i lanena gumica za kosu

3. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Zoe SoulMade narukvica Tranquility

4. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Whisper of Nature Relax paket

5. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Sovica Handmades poklon za djecu 

6. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Planetopija slikovnica Duboko u šumi

7. dan Budi Dobro adventskog darivanja: Cup of Tea Mama daruje Yoga & Ja set

 

 

Foto: Unsplash, Ivan Juratek

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.