parallax background

BUDI DOBRO DARIVANJE – OD ŽENE ŽENI: Knjiga “Žena – intimna geografija”

ritual
Ritual „zapiši, osjeti, promotri i sjaji!“
11. ožujka 2022.
tart
Tart s rogačem i chia pekmezom od malina
13. ožujka 2022.

 

Iako se iz godine u godinu sve glasnije govori o položaju žena u društvu iz godine u godinu i dalje svjedočimo da još uvijek moramo govoriti o tome i da moramo biti sve glasnije.

Promjene svakako postoje, ali se one još uvijek događaju sporo i čini nam se premalenim koracima. Na našem portalu tijekom cijele godine možete čitati o inspirativnim ženama i njihovim životnim pričama, o ženskom stvaralaštvu i poduzetništvu, a ovaj tjedan, kada obilježavamo Međunarodni dan žena, darivat ćemo naše čitateljice u darivanju kojeg smo nazvali Od žene ženi.

Od 8. ožujka do 13. ožujka na našem Instagram profilu moći ćete osvojiti prekrasne poklone koje stvaraju žene svojim rukama, idejama, vizijama.

Natalie Angier, dobitnica Pulitzerove nagrade, svojim osebujnim, lucidnim i raskošnim stilom otkriva nam najveću enigmu evolucije – žensko tijelo. Opisujući ekplicitno, duhovito i nadahnuto sve ono što čini ženu – od organa do orgazma, natjerat će vas da se zapitate, potvrdno kimate glavom, zgrozite, rasplačete, nasmijete i oduševite.

žena

Knjigu Žena – intimna geografija, „fantaziju o ženskom tijelu i umu”, napisala je kako bi ženama omogućila da izliječe psihičke rane, shvate svoje strahove i izvuku najviše iz onog što imaju – i one i oni koji ih vole.

Natalie Angier piše o biologiji za New York Times, gdje je osvojila Pulitzerovu nagradu, nagradu Američkog udruženja za unapređenje znanosti i druge nagrade. Autorica je The Beauty of the Beastly, Natural Obsession i Woman, koja je, između ostalih, proglašena jednom od najboljih knjiga godine od strane Los Angeles Timesa, Chicago Tribunea, People, Nacionalnog javnog radija, Village Voicea i Publishers. Angier živi sa suprugom i kćeri izvan Washingtona, D.C.

Danas netko od vas ima priliku osvojiti knjigu “Žena – intimna geografija” u izdanju Nakladničke kuće Planetopija.

Kako sudjelovati u Budi Dobro darivanju OD ŽENE ŽENI i osvojiti knjigu “Žena – intimna geografija”

1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @planetopijahr Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označite Vama posebnu ženu za koju znate da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih)
5. Podijelite u storyu

žena

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do nedjelje 13. ožujka 2022. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti  dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.