ZEN tarot – Razumijevanje

tuga
ZEN tarot – Tuga
kolovoz 9, 2018
partnerstvo
Fikcija koja iskrivljuje partnerovu osobnost
kolovoz 10, 2018
 

Mnogi od nas kroz život prolaze osjećajući se kao ptice zatvorene u kavezu. Ali zapravo kaveza nema, a kada to shvatimo rešetke u potpunosti nestanu.

Shvati da su rešetke koje su te držale zatočenima bile iluzija, a da tebe poziva sama Milost, Sloboda i Hrabrost drugih koji se već shvatili Istinu da i ti raširiš svoja krila i poletiš po prvi put.

Izvan zatvora si, izvan kaveza si; možeš raširiti svoja krila, a cijelo nebo je tvoje. Sve zvijezde i Sunce i Mjesec - sve ti pripada. Možeš se stopiti s plavetnilom obzora.

Samo odbaci ovisnost o kavezu, o zatočenosti, izađi iz kaveza, ne treba ti to. Otvori svoja krila i leti nebom poput orla. U unutrašnjem nebu, u unutrašnjem svijetu, sloboda je najveća vrijednost - sve drugo je sporedno.

Spoznaja novog shvaćanja da je kavez uvijek bio otvoren, a cijelo postojanje nas čekalo da istražujemo, može te u samom početku malo uzdrmati. To je u redu i potpuno je prirodno u tim trenucima biti malo uzdrman, ali nemoj dopustiti da to zasjeni priliku koju novo iskustvo osvjetljenog srca i avanture nudi.


 

Kreći se kroz život sa slatkoćom i nježnošću ovog vremena. Osjeti lepršavost u sebi. Raširi svoja krila i budi Sloboda.

 

 

ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje - kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com


 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.