ZEN tarot – Prijateljstvo

zen tarot
ZEN tarot – Nove vizije
kolovoz 9, 2019
kontrola
ZEN tarot – Kontrola
kolovoz 12, 2019
 

Današnja karta podsjeća nas na prijateljstvo. Ove tri žene ne slici u prekrasnoj su pustolovini.

One su toliko drukčije, a opet slične i povezane. U njima i njihovoj pustolovini vidimo most ljubavi koji spaja nebesa i zemlju. Iako su povezane ljubavlju i pričom, svaka od njih stoji zasebno, svaka je individua za sebe i toga su svjesne. Na ovaj način predstavljaju esenciju prijateljstva, zrelost, lakoću jedne s drugom, prirodnost odnosa. Među njima nema silenja, nema potrebitosti, nema potreba da se ikoja mijenja.

Prvoj meditiraj pa budi blažen, a onda će se puno ljubavi roditi samo po sebi. Tada je biti s nekim drugim prekrasno, a biti sam sa sobom je jednako prekrasno. Tada je također i jednostavno. Tada ne ovisiš o drugima, ali niti drugi ne ovise o tebi. Tada je uvijek prijateljstvo tu. Tada to ne postaje veza, tada je to povezanost.


 

Ova karta ukazuje spremnost da se uđe u novu razinu prijateljstva. U tom prolazu možda uočiš da više nisi zainteresiran za drame i romanse drugih ljudi. To nije gubitak. To je rođenje nove kvalitete, više ispunjene ljubavlju. To je rođenje ljubavi koja je zaista bezuvjetna, bez očekivanja ili uvjetovanja.

 

 

ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje - kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com


 

Foto: Unsplah

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X

Newsletter

Prijavi se na newsletter i budi u toku s najnovijim objavama