ZEN tarot – Proboj

limunada
Protokol za jutarnje čišćenje jetre iz nove knjige medicinskog medija Zdrava jetra
srpanj 19, 2019
zen tarot
ZEN tarot – Obilje
srpanj 21, 2019
 

Žena na ovoj slici je puna energije, snage i moći. Ona je stabilna, odlučna, otvorena za djelovanje.

Svi mi s vremena na vrijeme dođemo u stanje kada osjećamo da je kap prelila čašu. U takvim trenutcima čini se da moramo nešto učiniti, bilo što, čak ako se i pokaže kao pogrešno, da bismo odbacili okove i granice koje nas sputavaju - moramo djelovati. Ako nešto ne učinimo prijeti nam gušenje i nemoć dok nam okolina crpi svu našu energiju.

Najveća avantura života je proći svjesno kroz pad. To je također i ogroman rizik, jer nema garancije da će se pad transformirati u proboj. To se događa, ali nema garancije. Tvoj kaos je stari i gusti svemir. Svjesni ulazak u taj kaos nosi strah i bojazan, ali samo sa suočenjem s opasnošću čovjek može postati individualan, nedjeljiv - integriran.

ZEN i meditacija ti lako mogu pomoći da prođeš kroz taj kaos, kroz crnu noć duše, a da istovremeno ostaneš balansiran, discipliniran i budan. Svitanje nije daleko, ali prije nego ugledaš prve zrake svjetlosti noć mora proći.


 

Ako se osjećaš da sad je dosta, dopusti si rizik i slomi stare obrasce i ograničenja koja ti energiju drže niskom. Ako to učiniš bit ćeš zaprepašten vitalnošću i snagom koje je proboj donio u tvoj život.

 
 

OSHO ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje - kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com

 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.