ZEN tarot – Prošli životi

komfor zona
Dobru vezu možemo ostvariti tek kada napustimo svoju komfor zonu
travanj 12, 2019
Šarene tetovaže koje izgledaju kao vez na koži novi su trend
travanj 14, 2019
 

Iza koprene ovoga svijeta otvaraju se lica iz drugih vremena, drugih života. Iako nam se maštanje o prošlim životima može učiniti zabavnim, zapravo nam odvlači pozornost.

Ono što zaista trebamo uočiti kada promatramo prošle živote je karmički uzorak naših života i njegovo korijenje u neprekinutom ponavljajućem krugu nesvjesnog.

Dijete može postati svjesno jedino ako je u prošlom životu mnogo meditiralo i stvorilo mnogo meditativne energije koja se može suprostaviti tami koju Smrt donosi. Čovjek se izgubi u zaboravu i odjednom se ponovno nađe u maternici i potpuno zaboravi na prošlo tijelo. Tu se rađa diskontinuitet. Ta tama, ta nesvjesnost stvara taj diskontinuitet.

Istok je mnogo radio da probije te barijere. I 10.000 godina tog rada nije bio uzalud. Svatko može proniknuti u prošli život/e. Ali za to moraš ući duboko u meditaciju zbog dva razloga: jedino ako zaroniš duboko unutar sebe možeš pronaći vrata u drugi život; i drugo - moraš biti jako duboko u meditaciji, jer ako nađeš vrata u drugi život čitava poplava događaja obuzet će ti um. A teško je nositi se i s ovim jednim životom.


 

Pogled u beskonačnost postojanja je dar, ali razumijevanje karme u našem životu je nešto što se ne može shvatiti samo tako. Ovo je poziv da se probudiš - događaji u tvom životu ti pokušavaju pokazati uzorak toliko drevan kao i samo putovanje tvoje Duše.

 

 

ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje - kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com


 

Foto: Pixabay

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.