ZEN tarot – Putovanje

je veux
Željka Veverec o svom novom glazbenom projektu Je Veux
srpanj 28, 2019
Tjedni jyotish horoskop: završetak Retrogradnog Merkura
srpanj 29, 2019
 

Sitna figura koja se kreće kroz ovaj predivan krajolik nije zabrinuta zbog cilja. On ili ona zna da je samo putovanje cilj, hodočašće samo po sebi je sveto mjesto. Svaki korak na tom putu je važan sam po sebi.

Život je neprekinuti kontinuitet. Nema posljednjeg odredišta kojem idemo. Samo hodočašće, samo putovanje je Život, a ne dostizanje neke točke ili cilja.

Kada se karta putovanja pojavi u čitanju, ona nam govori da je došlo vrijeme pokreta i promjene. To može biti fizička promjena s jednog mjesta na drugo ili pak unutarnji pomak našeg bića. Koji god slučaj bio, ova karta obećava da će putovanje biti lako te nam donijeti avanturu i rast. Nema potrebe da se borimo ili previše planiramo.


 

Karta putovanja nas također poziva da prihvatimo i zagrlimo novo, kao kada putujemo u novu zemlju s drugim običajima i okolišem od onih na koje smo navikli. Ovaj stav otvorenosti i prihvaćanja priziva nove prijatelje i nova iskustva u naš život.

 

 

OSHO ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje - kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com


 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.