ZEN tarot – Autsajder

psi
Znate li da su psi vrhunski glumci?
rujan 10, 2019
istina
Mentalno se opustite i dođite do istine u sebi
rujan 11, 2019
 

Maleno dijete na ovoj slici stoji s jedne strane ograde i pokušava gledati preko. Ono je tako maleno i uvjereno da ne može proći, da ne vidi kako može proći i ispod prepreke.

Uvijek kada se osjećamo isključeni ili ostavljeni, u nama se budi osjećaj da smo maleno bespomoćno dijete. Ovo ne iznenađuje, jer je to osjećaj u nama duboko ukopan još u ranom djetinjstvu. Problem je u tome što se stalno ponovno i ponovno javlja u nama, baš zato što je tako duboko ukopan.

Sada imaš priliku zaustaviti tu traku ponavljanja i prestati se mučiti s idejama da si ti nekako nedostatan da bi bio prihvaćen i uključen.

Dakle, osjećaš se poput autsajdera. To je u redu. Ovo je prijelazni period. Sad trebaš biti oprezan da se ne ispuniš boli i jadom. Ne treba ti utjeha.

Prepoznaj korijenje ovog osjećaja u prošlosti i otpusti staru bol. To će ti donesti jasnovidnost na koji način možeš proći kroz ogradu i ući u ono što najviše želiš postati.

Budi žena, budi muškarac i stoj na svojim nogama. Jedini način da budeš povezan s postojanjem je da uđeš unutar sebe, jer u centru sebe ti jesi povezan s postojanjem.


 

Rođenjem si se fizički odvojio od majke. To je bilo apsolutno potrebno kako bi postao individua. Ali nikada se nisi odvojio od univerzuma. Tvoja konekcija s univerzumom je svjesnost. Ne možeš ju vidjeti, zato trebaš zaroniti duboko u svjesnost, budnost, postati svjedokom i pronaći tu vezu.

 

 

OSHO ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje - kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com


 

Foto: Unsplash, DT Studio

1 Comment

  1. Anonimno napisao:

    Jsko lijepo

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.