ZEN tarot – Kreativnost

zen tarot
ZEN tarot – Prepusti se struji
veljača 8, 2019
putovanje
ZEN tarot – Putovanje
veljača 10, 2019
 

Iz alkemije vatre i vode pod nogama do božanske svjetlosti koja nam obasjava lice, mi smo uronjeni u kreativnu božansku energiju. Probuđena kreativnost otvara vrata mističnom iskustvu.

Tehnika, iskustvo i znanje su samo alati; ključ je otvoriti se i prepustiti se energiji koja rađa sve oko nas. Ova energija nema formu niti strukturu, a opet sve forme i strukture proizlaze iz nje.

Nije bitno koji oblik kreativnost poprima - je li to pjevanje, slikanje ili sadnja vrta, kuhanje... Ono što je važno je biti otvoren za ono što se želi izraziti kroz tebe.

Zapamti da mi ne posjedujemo našu kreativnost. Ona bira nas. Zato dopusti da se božansko izrazi kroz tebe. Kroz kreativnost smo najbliže božanskome jer postajemo kreatori.


 

Kreativnost izranja iz sklada i jednote s božanskim, s onim mističnim i nedokučivim. Tada je kreativnost radost kreatoru i blagoslov ljudima.

 

OSHO ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje - kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com

 

Foto: Instagram

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.