Budi jedinstvena, sretna i zadovoljna osoba

venera u škorpionu
Tranzitna Venera ušla je u Škorpiona
studeni 9, 2017
11:11
11:11 vrijeme kada primamo duboku duhovnu poruku
studeni 11, 2017
 

Tvoj cilj je postati jedinstvena, sretna i zadovoljna osoba. Odluka je tu. Sada odmah napadni svog najgoreg neprijatelja: svoj kompleks inferiornosti.

 

Ako želiš izmijeniti svoj način života, moraš ustrajati na izmjeni negativne slike koju imaš o sebi. Prestani se podcjenjivati: svaka osoba je jedinstvena, ali ni jedna nije savršena.

Osoba na koju želiš ličiti ima sigurno mnoge mane koje ti nemaš. Ti, pak, imaš kvalitete koje ona nikad neće imati. I svi velikani ovoga svijeta znali su za svoje slabosti. Ali, oni su ih i prihvaćali. Dok, začudo, oni koji nemaju povjerenja u sebe, svoje slabosti ne prihvaćaju, ne mire se s njima.

Nemoj umišljati da postoji ljudsko savršenstvo. Savršena bića žive samo u lošim romanima. Prihvati, dakle, sebe onakvim kakav jesi: sa svim kvalitetama i manama.

parallax background

 

Protjeraj iz svog duha rečenice poput: "To ničemu ne služi, nikad neću uspjeti u tome". "Nikada neću naučiti taj predmet". "Tako sam ružan(a)"...

Ove su ti rečenice nepotrebne. Imaj uvijek na umu da će te negativne misli iz lošeg odvući u još gore stanje. Loše, negativne mentalne slike potiču našu podsvijest na konkretiziranje svega onog što joj sugeriramo. Traži u sebi kvalitete koje sigurno postoje - samo ih treba osvijestiti. Otkrij svoju pravu vrijednost. Primijeti talent s kojim obavljaš pojedine stvari pa bile one i najjednostavnije.

Misli sve vrijeme na pozitivne ciljeve koje želiš ostvariti. Postani prava tvornica pozitivnih mentalnih slika i prepusti ih svojoj podsvijesti!

 

Posljednji savjet kad su kompleksi u pitanju: ako je potrebno, udalji od sebe, što je brže moguće, sve one koji pokušavaju biti iznad tebe, da dominiraju, da te "mrve". Izbjegavaj one pred kojima se osjećaš inferiorno, sasvim mali.

Okruži se ljudima koji će te slušati, cijeniti. Čovjek se mnogo bolje osjeća kada zna da je voljen. Tada ponovo stječe povjerenje u sebe, opušta se, a njegova podsvijest oslobađa sva ona bogatstva njegovog duha koja su bila blokirana zbog neprijateljske i hladne okoline.

Čuvaj prave prijatelje, one koji te istinski poštuju i znaju to pokazati. Viđaj se s njima što češće i izbjegavaj, obavezno, one druge!

I za kraj, promijeni prehranu. Konzumiraj što više sirovih, neprocesuiranih namirnica koje će nahraniti tvoje tijelo, ali i učiniti ga zdravim i punim energije.

Zeleni kašasti sokovi su najidealniji izbor kada govorimo o sirovoj hrani, jer sadrže veliku količinu klorofila (iz zelenog lisnatog bilja i povrća), koji izravno utječe na tvoje raspoloženje i energiju. A to je ono što okolina zamjećuje - sretni i ispunjeni tako i zrače i samim time u svoj život privlače osobe koje su pozitivne i koje razmišljaju na isti način kao i ti.

Komplimente koji će uslijediti primi od srca, jer to zaslužuješ!

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.