parallax background

Cup of Tea Mama pokrenula projekt za mame i djecu koji nas je oduševio

josipa pavičić berardini
Najava predavanja: Josipa Pavičić Berardini
rujan 21, 2019
boris štok ispod kože
Boris Štok – godinu nakon Ispod kože
rujan 22, 2019

 

Vjerujem da će vam većina mama reći kako nakon rođenja prvog djeteta više ništa nije isto. Ne samo u vidu jedne od najvećih životnih prekretnica, dolaskom nekih novih obveza, briga, već i rađanjem jedne nove ljubavi koju je i teško zamisliti, a predivno iskusiti.

Postajanje majkom je prava alkemija, koja nas zaista transformira i pretvara u nove osobe s novim idejama, vizijama i ostvarenjima. Ivana Karmišević je mama, žena, blogerica, autorica na Budi dobro, dizajnerica unutrašnje arhitekture, krajobrazna arhitektica, permakulturistica. Zaljubljenica u yogu, pisanje, fotografiranje, čajeve i sve zbog čega se osjeća dobro.

Ivana je mama jedne malene djevojčice, koja je pokrenula neke nove kreativne struje u Ivani, zbog kojih danas možemo predstaviti predivan projekt za mame i djecu koji nas je oduševio – Yoga&ja set.

ivana karmišević

@cupoftea.mama

Ideja za Yoga&Ja set nastala je dok je vježbala yogu, a pored nje na prostirci oponašala ju je njena kćerka Julia. Ivana kaže da je tada shvatila da to može postati zajednička igra u kojoj će se kretati, istezati i zabavljati, ali i povezati se s djetetom na kvalitetan način.

yoga i ja set

Yoga&Ja set

Set sadrži Yoga&Ja priručnik s pisanim i ilustriranim uputama o izvođenju sedam poza koje se nalaze na sedam zasebnih prekrasno ilustriranih kartica.

Poze u yogi imaju svoja imena, često su nazvane po životinjama i Ivana je baš zato pomislila kako bi ovo mogao biti zanimljiv projekt posvećen djeci i njihovu zdravlju.yoga i ja set

Svaka poza ima pripadajući životinjski lik, ime i afirmaciju koju možete pronaći u priručniku pod “Motivacijski kutak” kako bi svako vježbanje s vremenom imalo dublju svrhu. Ovaj set spaja djecu, a i odrasle. Nakon napornog dana dođite doma, izvucite prostirke i povežite se sa svojom djecom na ovaj način umjesto da žurite na razne aktivnosti izvan doma.

yoga i ja set

U kreiranju niza idealnih poza za djecu sudjelovala je učiteljica yoge Korana Kolec koja je i sama majka dvoje djece. Ilustracije su osmislile i oživile Hana Vrca (kartice) i Veronika Kovač (priručnik).

yoga i ja

Priručnik i kartice tiskani su na čvrstom pamučnom papiru i to netoksičnim bojama koje se ne prelijevaju, a set je pakiran u ručno rađene pamučne vrećice koje izrađuje domaći brend Love, Eko.

yoga i ja set

Yoga&Ja set je predivan poklon sebi i svom djetetu ili prijateljici, sestri i drugim dragim vam ženama i mamama.

Set možete osvojiti u darivanju na instagram profilu @cupoftea.mama, a prijavite li se na newsletter na stranici cupoftea.hr dobivate mogućnost besplatno saznati više o dobrobitima svake pozi iz seta Yoga&Ja te skinuti pripadajuću ilustraciju.

Za dodatne informacije o setu, javite se na info@cupoftea.hr

Ovo je 100 % hrvatski proizvod nastao u suradnji s hrvatskim mladim obrtnicima i poduzetnicima, a na kratkom videu u nastavku pogledajte kako izgleda.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.