ZEN tarot – Darivanje

tjedni horoskop
Tjedni horoskop od 5.2.- 11.2.
veljača 5, 2018
seksualna energija
Najava radionice Kundalini yoge: Uzvišenje seksualne energije
veljača 7, 2018
 

Kraljica vatre je toliko bogata da s lakoćom daje. Nema potrebe da radi inventure i revizije da bi vidjela što može dati. Ona svoja bogatstva daje bez limita, dočekuje svakoga širom otvorenih ruku i poziva podijeliti svoje bogatstvo.

Ova karta u čitanju znači da si i ti u mogućnosti darivati svoju ljubav, svoju radost i svoj smijeh. A u darivanju otkrivaš da si još puniji i bogatiji. Nema potreba ići nigdje ili činiti neki poseban trud. Shvaćaš da dok darivaš u senzualnosti možeš uživati bez posesivnosti i vezivanja, da možeš roditi dijete ili započeti novi projekt s jednakim osjećajem ispunjenosti.

Kada uđemo u četvrtu čakru - tamo gdje je srce - cijelo naše postojanje postaje ljubav. U trećoj čakri stvorilo se obilje ljubavi. Kroz ispunjenu i ostvarenu treću čakru skupilo se mnogo ljubavi i suosjećanja koje želiš podijeliti. To se događa dolaskom u srčanu čakru - u srce. Srce je točno u sredini tvojih sedam čakri, tri su ispod i tri su iznad. Sada si na sredini puta.


 

Trenutak je kada se čini da se sve oko tebe napokon poslaguje na svoje mjesto. Uživaj, uzemlji se u tome, i dopusti da te obilje unutar tebe i oko tebe preplavi.

 

Foto: Instagram

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.