parallax background

Dobra knjiga: Hodočašće duše – put od gubitka do iscjeljenja

puni mjesec
Puni ružičasti Mjesec u Vagi donosi obnovu u život
travanj 19, 2019
prirodno bojanje jaja
DIY: Ove godine bojamo prirodno
travanj 19, 2019

 

"Pridružite se Soniji Choquette u nezaboravnom istraživanju srca i duše te osobno iskusite dubok mir i iscjeljenje."

Deepak Chopra


 

U Velikom tjednu i ususret Uskrsu, najvećem kršćanskom blagdanu kojim se slavi pobjeda života nad smrću, upoznajemo vas s predivnom knjigom Hodočašće duše. Ova knjiga ima snažnu poruku baš poput poruke Uskrsa. Kad nam u životu dođu tamna razdoblja, tuga i bol, smrt, i mi pomislimo da smo umrli i da na svijetu za nas ne postoji više ništa za što bi vrijedilo živjeti, ako duboko uronimo u tu tugu i dopustimo da nas ona preplavi mi se ponovno rađamo, doživljavamo osobno Uskrsnuće.


 

Sonia Choquette priznata je diljem svijeta kao autorica, duhovna učiteljica, predavačica i savjetnica za razvoj šestog čula. Autorica je brojnih svjetskih bestselera o intuitivnom buđenju, osobnom i kreativnom razvoju. Njena djela objavljena su u više od četrdeset zemalja i prevedena na trideset i sedam jezika, što je čini jednom od najčitanijih autorica i stručnjakinja u njezinu području rada. Zbog njezinih jedinstvenih sposobnosti njezino je iskustvo traženo diljem svijeta pa pojedincima i organizacijama pomaže znatno poboljšati njihovo funkcioniranje.

Za više podataka o Soniji Choquette posjetite njenu web stranicu.


 

 

Hodočašće duše, Sonia Choquette

"Moje ime je Sonia Choquette i najveći dio svog života sam intuitivna učiteljica, vodič i duhovna mentorica. Od tinejdžerske dobi pomagala sam ljudima da se uzdignu, pokazivala im izlaz iz njihovih problema i vodila ih prema rješenjima. Činiti to za druge moj je dar, strast i svrha, a u trideset i pet godina imala sam čast služiti desecima tisuća ljudi u sklopu privatnih konzultacija, radionica, svoje web-stranice i više od dvadeset knjiga.

Zahvaljujući vlastitim životnim izazovima i blagodatima sjajnih mentora, od rane sam dobi izoštrila svoja osjetila, ali i probudila šesto čulo, koje me dobro služi. U poučavanju ili savjetovanju vodi me moja intuicija, ali i moja iskustva. Svoj rad ne temeljim na teoriji nego na onome što sam sama u praksi naučila.

Proputovala sam cijeli svijet predstavljajući načine i tehnike kako bih drugima pomogla prevladati prepreke, iscijeliti ranjeno srce, pronaći strast, aktivirati i slijediti intuiciju te uspješno ostvarivati ciljeve. I uživala sam u svakoj minuti, osjećajući se duboko zahvalno za blagoslov sposobnosti da služim tako da me to ispunjava i zadovoljava.


 

 

"Nikada ničemu nisam dopustila da me zaustavi, da me uspori, da mi stane na put ili da me stjera u kut te sam druge poučavala postupati isto, neustrašivo se suočavati sa životom umjesto bježanja ili dopuštanja da nas svlada. Odnosno, tako sam postupala sve dok mi odjednom, u šest tjedana, nisu nenadano umrli otac i brat…i tada se moj život raspao.

Sve ono za što sam smatrala da sam se uzdignula iznad toga, nadmudrila to i čemu nisam dopuštala da me muči, odjednom se svalilo na mene i ostala sam živa zakopana u lavini tuge, žalosti i boli.

Nijedno od pomagala koja sam u prošlosti koristila nije mi pomoglo osjećati se bolje ili pronaći uporište.

Svladana sramom i osjećajem osobnog neuspjeha, zaključila sam da više ne mogu poučavati ni savjetovati druge. Umjesto toga morala sam se vratiti u stanje novicijata – suočiti se sa svom nesrećom i boli za koje sam smatrala da sam ih ostavila za sobom te ispočetka naučiti temeljne pouke poniznosti i suosjećanja. To sam uspjela učiniti pomoću prakse hodočašćenja – točnije, prelazeći Camino de Santiago, put od osam stotina kilometara preko Pireneja i sjeverne Španjolske. Tek sam se u tom procesu žrtvovanja i odricanja uspjela ponovno povezati sa svojim istinskim jastvom te uspostaviti unutarnji mir.

Slijedi moja priča." - Hodočašće duše

Sonia Choquette

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.