parallax background

Dobra knjiga: Otvaranje Akaša zapisa

Joga za djecu by Cup of Tea Mama: Pas prema dolje
studeni 19, 2020
Penelopin mit i retrogradne planete
studeni 20, 2020

 

Maureen J. St. Germain je osnivačica Međunarodne organizacije Vodiča za Akaša zapise. Međunarodno je priznata učiteljica i empat, a također je autorica, glazbenica i producentica više od 15 CD-a vođenih meditacija. Napisala je 4 knjige, uključujući i knjigu Buđenje u 5D.

Knjiga Otvaranje Akaša zapisa je vodič k otvaranju Akaša zapisa, u kojem autorica nudi precizne upute kako se povezati sa svojim vlastitim Čuvarima zapisa, kako dobiti pristup Akaša zapisima, kako otkriti informacije o sebi i bližnjima te spoznati svrhu svoje duše.

Otvaranje Akaša zapisa, Maureen J. St. Germain

Akaša zapisi su vibracijska lokacija koja pohranjuje moguće budućnosti, vjerojatne budućnosti, sadašnjost i prošlost. Dostupnost informacija u Akaša zapisima omogućuje ljudima u njihovom povratku kući, k Bogu. To će Vam pomoći da upoznate širu sliku života u međuplanetarnim sustavima. Što se više otvorite k svojim vlastitim Akaša zapisima, to ćete biti precizniji.

otvaranje akaša zapisa

Svatko može pristupiti Akaša zapisima. Oni sadrže zapise putovanja čovjekove duše i to kroz prošlost, sadašnjost te moguće budućnosti. Rad s Akaša zapisima podiže duhovnost i osobni razvoj čovjeka na viši energetski nivo i viši nivo samosvijesti. Iz te pozicije svatko može bolje razumjeti sebe, vlastite odabire i odluke, svoju obitelj, partnere, prijatelje.

Neke od činjenica o Akaša zapisima:
– Akaša zapisi su živuće polje tekućeg svjetla
– Akaša zapisi su knjižnica svega što jest i svega što može biti
– Akaša zapisi su dostupni svima koji ih traže
– Akaša zapisi su poput knjižnice koja vam omogućuje trenutni pristup
– Možete vidjeti prošlost, kao i moguće budućnosti
– Dostupne su vam sve verzije stvarnosti
– Promatra se jedna vremenska linija za jednu osobu ili skupinu
– Svatko može naučiti pristupiti svojim osobnim Zapisima

otvaranje akaša zapisa

Maureen St. Germain kroz knjigu, koja je zapravo praktični priručnik, nudi detaljne energetske vježbe, tehnike i alate pomoću kojih se može pristupiti Akaša zapisima. Autorica navodi znakove po kojima možemo prepoznati autentične Knjižničare i pomoću kojih će svatko tko želi pristupiti Akaša zapisima znati da komunicira s autentičnim Knjižničarima.

Ako se pitate kakve informacije dobivate iz Akaša zapisa i kako doći do njih, autorica objašnjava da se to postiže pomoću pravih pitanja te nudi vodič kako postavljati pitanja i kako baratati s informacijama.

Želite li znati više o sebi i zašto ste ovdje? Želite li razumjeti svoje reakcije na ljude u svom životu? Želite li bolje shvatiti situacije koje naizgled nemaju nikakvog smisla? Vrijeme je da počnete koristiti Akaša zapise za rad s prošlim životima.

 

Indira Juratek

 

 

Foto: Pexels, Harša

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.