parallax background

Energija na krilima vjere stvara čuda

ZEN tarot – Svijest
lipanj 9, 2020
iluzija
ZEN tarot – Razotkrivanje iluzije
lipanj 10, 2020

 

energija ovih dana može biti toliko jako down da to čovjek nemre vjerovati. kao da smo dobrano zakucani i priljubljeni uz pod ili kakvo dno gdje ležimo u mraku, umorni, bez snage i volje.

u tim trenucima pogubljenosti, očaja i beznađa trebali bismo ugledati lice vjere koja nas cijelo vrijeme čeka i negdje nam šapuće da je ona tu cijelo vrijeme, ali da smo ju uporno ignorirali. vjera koja nam vraća snagu i entuzijazam, pa se na krilima iste penjemo ka gore, iz mraka i tmine u najsvjetlija božanska polja ili svemirska prostranstva, kako kome odgovara.

uglavnom iz niskih vibracija u visoke i obrnuto. iz očaja, tuge i pogubljenosti u neviđenu uzbuđenost, osjećaj sreće, egzaltaciju.kako god, ups & downs tjedan i vikend. evo puno posla za popravljanje i poštelavanje ljudi. pune ruke posla za mahere koji dobro barataju energijama, yogiste, reikiste, razne iscjelitelje, sistemske konstalatičare, psihoterapeute i ostale koji plivaju u sličnim vodama

horoskop

posla imaju i trgovine koje sada prodaju alkohol jer tko nije u duhovnom taj lako poseže za istim. kao i za kakvim opijatima, dakle i dileri dobro rade, ljekarne također, piju se tabletice, dimi se travica, ispijaju se enormne količine kave ili čaja i pokoja tinkturica od valerijane 🙂

idealno za biti u blizini velikih voda, jer se tamo punimo. punimo se i kvalitetnim snom kojeg baš može nedostajati pa smo malo neispavani i nervozni, iscrpljeni, onda odrapimo kojih 12,13 sati pa smo ok i high, pa par dana nakon opet down. kako god, treba puno odmora, opuštanja, prepuštanja. a ako radite neka to bude duhovni rad, kopanje po podsvijesti, meditiranje, osviještavanje nemira i lagano ulaženje u mir. također pomaže svijesno/aktivno slušanje glazbe i još svijesnije konzumiranje umjetnosti ili odlazak u neke druge svijetove, paralelne univerzume i međuprostore. ovo je i supersnažna mašta zagrljena s vjerom koja radi čuda i od nemogućeg stvara moguće. igrajte se, budite kreativni, stvarajte, pišite, crtajte, svirajte, svatko po svojim afinitetima…

za one koji aktivno rade na sebi od pomoći će biti i mekur u raku koji lako može razumijeti sve ono što nam stoji na duši, koji se pita od kuda sve to ide i dolazi, gdje su uzroci problema, pa se vraća u prošlost, u djetinjstvo, u fotografije koje lista po fotoalbumima ili u glavi.

horoskop

aha, od fizičkih radova lako se bacamo na farbanje i krečenje 😁. boje i lakovi vjerovatno bilježe rast prometa, kao i trgove s bojama, kistovina i inim slikarskim priborom i alatima.

inače, farbamo se svi zajedno već dosta vremena. ne znaš je l’ više muljamo sami sebe ili druge ili jedno i drugo, ali siguran sam da vlada popriličan kaos u odnosima, vezama, komunikaciji i njezinim kanalima, socijalnom životu generalno.

nego, jeste uboli kakav akvarij i ribice pa se malo bacili na uređivanje istoga. i to je opcija, zašto ne! samo pazite da ga ne razbijete, jer mars u ribama lako donosi puno vode svuda, od kiše koja pada svako malo do krokodilskih suza ili puknutih vodovodnih cijevi, pa tu i tamo imamo pokoji vodoskok i tako..😁

vidim da je retro venera u blizancima mladi svijet vratila na ulicu, grad je živnuo, okupljanja oko HNK, gitare, vino, pjesma, ples, akrobacije, zezancija, nekako ih je bilo milo gledati, bio je neki prilog negdje.

to je to, lepo se imajte!

 

Više čitajte u ASTRO KOLUMNI – URANOVO DIJETE.

 

Uranovo Dijete

– Mjesto gdje se obrađuju astrološke teme, piše o trenutnim zvjezdanim događanjima i dogovaraju analize natalnih karata (uranovo.dijete@gmail.com)

 

Izvor: Astrologija Uranovo Dijete 

 

Foto: Unsplash, Instagram

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.