Ove jedinstvene puzzle osvajaju na prvu

gong meditacija
Najava Gong meditacije – Putovanje kroz vrijeme i prostor
siječanj 24, 2019
Jedna afirmacija koju trebaš za manifestaciju svog života iz snova
siječanj 27, 2019
 

Kada slažem puzzle sa svojom djecom, učim ih provjerenoj tehnici da prvo potraže krajeve, da složimo okvir i krenemo puniti sliku. Vjerujem da većina ljudi koristi isti pristup.

S ovim puzzlama to neće ići. Design Studio Nervous System donio je sasvim novi pristup. Njihove puzzle kombiniraju umjetnost i zabavu klasičnih slagalica s mogućnostima novih tehnologija. Posebno prilagođenim softverom nastaju organski oblici slagalice koji se potom izrezuju laserom, što daje jedinstveno izazovnu slagalicu Zemlje bez početka i kraja.


 

Ove na prvu vrlo zbunjujuće puzzle ponudit će novi način gledanja na svijet. Bez rubova, bez sjevera i juga i bez fiksnog oblika, potiču svakoga da krene bilo gdje i jednostavno vidi gdje ga svaki komad vodi. To znači da, dok će gotova slika uvijek biti točna (sama karta se temelji na ikosaedarskoj projekciji i ima topologiju kugle), nijedno od dva putovanja neće biti jednako!


 

Puzzle se sastoje od 441 komada. Uz te apstraktne dijelove, sadrže i 16 komada inspiriranih životinjskim svijetom. Ti dijelovi su tako raspoređeni da ponešto možeš saznati i o divljem svijetu i staništima gdje te životinje žive.


 

Foto: Unsplash, Instagram

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

X

Newsletter

Prijavi se na newsletter i budi u toku s najnovijim objavama