parallax background

Kako izgleda Zen Your Life tretman?

listopad 4, 2019
svjetski dan zaštite životinja
Svjetski dan zaštite životinja
listopad 4, 2019
tai chi chuan
Zašto vježbati Tai Chi Chuan?
listopad 5, 2019

 

Theta healing, odnosno Theta iscjeljivanje je energetska tehnika za koju nije potreban fizički kontakt, zbog toga su tretmani jednako učinkoviti neovisno o tome nalaze li se klijent i terapeut u istom ili različitom prostoru, u istom ili različitom gradu.

U prvom dijelu ZYL tretmana klijenta se upoznaje s djelovanjem negativnih entiteta u klijentovu životu uobičajenim primjerima koje sam spominjao kroz prethodne tekstove, ali i onima koji se odnose na klijenta. To je, uz to što je zanimljivo,i korisno kako bi um osvijestio mehanizme djelovanja entiteta u svakodnevnom životu i razumio zašto se i kako pojavljuju te negativne misli i osjećaji u klijentovu umu, tijelu i životu.

Nakon toga se očitava koji se negativni entiteti i negativni programi koje su ti entiteti kreirali nalaze u klijentovu tijelu i podsvjesnom umu, što klijent, neovisno o terapeutu, testira pomoću tzv. mišićnog testiranja.

Što je mišićno testiranje?

Mišićno testiranje je način komunikacije s podsvjesnim umom putem centra za ravnotežu. Naime, centrom za ravnotežu upravlja podsvjesni um, što znači da ne trebamo svjesno usmjeravati tijelo iz trenutka u trenutak kako bi smo bili u ravnoteži i ne bismo pali, već naša podsvijest upravlja tim procesom.

Jedan od načina mišićnog testiranja izvodi se tako da stanemo uspravno, blago raširenih nogu i opušteno, bez da iniciramo pokret, ali niti da mu se ne protivimo, izgovorimo „da“ te primijetimo na koju se stranu tijelo nagnulo, prema naprijed (u smjeru prsa) ili prema nazad (u smjeru leđa).

Ukoliko je sve u redu s klijentovim podsvjesnim programima, nakon što kaže „da“ tijelo će se nagnuti prema naprijed, a kada klijent kaže „ne“, tijelo će se nagnuti prema nazad. Zatim se dodatno provjerava valjanost mišićnog testiranja tako što će klijent izgovoriti „moje ime je Marko“ i podsvijest će, ukoliko je to klijentovo ime, potvrditi tvrdnju tako što će tijelo nagnuti prema naprijed. Podsvjesni um tada zapravo kaže; „da“. Kada klijent kaže; „moje ime je Ana“, ukoliko to nije klijentovo ime, tada će podsvjesni um tijelo usmjeriti prema nazad i time reći „ne“. Tim načinom se testira i postojanje očitanih entiteta i negativnih programa u klijentovu tijelu i podsvjesnom umu.

Bitno je znati da valjanost mišićnog testiranja ovisi o podsvjesnim programima osobe koja se testira i zbog toga je moguće da kod nekih osoba neće biti odmah ispravno no to se tada uravnoteži i osposobi u ovom dijelu tretmana.

mihael zen

Po očitanim i testiranim negativnim entitetima i programima koje su kreirali, klijent osvještava njihovo postojanje u svome tijelu tako što se prisjeti događaja ili situacije koja ga ljuti, plaši ili brine te zatim osjeti u kojem dijelu tijela vibrira ta ljutnja, strah ili briga, jer to što vibrira je entitet čiju je aktivnost potakla mentalna slika događaja ili situacije koja nosi ljutnju, strah ili brigu te on rezonantno odgovara na nju svojom vibracijom koja kreira još više ljutnje, straha ili brige, ovisno o tome što ste zamišljali.

Ukoliko ste znatiželjni i želite ovo probati, svakako prije no što krenete s time, naučite kako osjetiti svoju dušu kako biste utišali aktivnost negativnog entiteta kojeg će te osvijestiti, čisto da vas ne zamara svojom aktivnošću neko vrijeme dok se jednom ne odlučite napraviti ZYL tretman i time ga zauvijek otpratiti iz tijela.

Svoju dušu ćete osvijestiti tako da zatvorite oči i osjetite radost u sebi. Osjetite radost u sebi. E ta radost, to je vaša duša, to ste vi. I ona je jača, odnosno vi ste jači od svih negativnih entiteta u vašem tijelu.

Izmjena podsvjesnih programa

Potom se vrši izmjena podsvjesnih programa koji kreiraju postojanje negativnih entiteta u klijentovu tijelu. Za to vrijeme klijent je udobno smješten i tek s vremena na vrijeme daje terapeutu svoj pristanak za izmjenu programa koje je prethodno čuo i razumio.

Po završetku ovog dijela tretmana klijent iznova testira prethodno očitane entitete i programe koji su se nalazili u njegovu tijelu i podsvjesnom umu te će tada tijelo napraviti odmak u nazad čime na upit o postojanju negativnih entiteta, podsvjesni um odgovara s „ne“.

Ono bitnije od mišićnog testiranja je ono iskustveno gdje će klijent ponovno prizvati mentalne slike događaja ili situacija koje su budile ljutnju, strah ili brigu. Te mentalne slike sada više neće moći osjetiti kao vibracije ljutnje, straha ili brige u tijelu, jer više nema negativnih entiteta koji su prije tretmana bili aktivirani tim mentalnim slikama.

I ono najbitnije su promjene u svakodnevnom životu koje će uslijediti nakon ZYL tretmana, a to je da više ništa neće moći pobuditi u klijentu teške i negativne misli i osjećaje koje su bile kreirane aktivnošću negativnih entiteta. Jer ih više nema. Nepostojanje negativnih entiteta u klijentovu tijelu će se odraziti ne sve aspekte klijentova života gdje će sve biti jednostavnije, lakše, toplije, ugodnije, zabavnije…

Zadaća svake duše je uravnotežiti destruktivna djelovanja entiteta, u čemu smo pojedinačno manje ili više uspješni, dok skupno baš i ne blistamo. Nakon što se iz tijela otpuste negativni entiteti duša dobiva na raspolaganje golemu količinu energije koju je do tada koristila za uravnoteživanje negativnih djelovanja tih entiteta i programa koje su kreirali. Sve što tada treba jest usmjeriti tu energiju u stvaranje života kakvog priželjkuje.

Zen Your Life tretmanom se iz klijentova podsvjesnog uma otpuštaju oni programi koji kreiraju to da negativni entiteti prebivaju u klijentovu tijelu. Zbog toga klijent ne treba iznositi ništa osobno o sebi niti prepričavati traumatična iskustva koja je proživio, što je gotovo redovita praksa kod klasičnog Theta healing tretmana.

zen your life

Dovoljno je da se udobno smjesti, zatvori oči (ukoliko želi) i nakon što terapeut, na glas, izgovori energiji stvaranja, kvantnog polja s kojom je povezan ušavši u theta frekvenciju funkcioniranja moždane kore, što da učini, odnosno koje programe da otpusti i s kojima da ih zamijeni, da svoj pristanak na izgovoreno, tada će energija izvršiti izmjenu tih programa.

Većina klijenta će osjetiti neku od senzacija prilikom tretmana. Neke od senzacija su: toplina u određenom dijelu tijela, energetsko strujanje i pulsiranje određenog dijela tijela, trnci, suze radosnice, titranje očiju, energetska aktivnost u stražnjem dijelu glave i sl. i sve to blago bez izrazitih neugodnih osjećaja. Tek rijetki ne osjete ništa tijekom tretmana.

 

Više o tehnici i tretmanu Zen Your Life pronađi u rubrici Zen Your Life.

 

Mihael Zen,

– Učitelj tehnike Theta Healinga i lifecoach 

 

Više na Zen Your Life; Mihael ZenInstagram

 

Foto: Unsplash, Mihael Zen

Comments are closed.