parallax background

Kozmički ljubavnici – Vječni i Multidimenzionalni

žgaravica
Ove 4 namirnice donose spas za želudac
siječanj 7, 2019
gong meditacija
Najava Gong meditacije – Određivanje namjere u Novoj godini
siječanj 8, 2019

 

Znači, stvar je jednostavna: energetski smo ušli u novo vrijeme, a fizičke realizacije ćemo viđati u narednim godinama. Glavnina emotivnih čišćenja se, kao priprema terena/vađenje korova za sadnju cvijeća, za većinu spremnih, tzv. Uzlazećih, već dogodila proteklih par godina.

Stoga da sažmemo cijelu priču:

1. Formiranje novog, Svjetlosnog društva počinje sa Svjetlosnim pojedincima. U području odnosa to izgleda tako da prvo ostvarite majstorstvo sa sobom, a tek sa svima oko sebe.

2. Majstorstvo sa Sobom: znači voditi ljubav sa sobom, živjeti „ja volim sebe“ i iskreno komunicirati svoje potrebe, sebi, a potom partneru. Jer, biti u Multidimenzionalnom odnosu znači postati/tj. osvijestiti svoju Multidimenzionalnost – integrirati svoja dominantna lica, uloge, učenja i vibracije iz prošlih i paralelnih postojanja.

3. Temeljno partnerstvo: postoji duša s kojom se, prema zajedničkom dogovoru, inkarnirate iz života u život, u raznim ulogama. No, dominantna energetska poveznica među vama jest ona „ljubavna“, odnosno po kundalini rezonanciji. To se krivo u literaturi zove srodna duša – to je u stvari vaša Partnerska Duša, odnosno Vječni Partner. Vječni stoga što upravo nosite dogovor da ostvarite cjelovito ispunjenje. Znači, razvojni put ide nekako ovako – prvo se sa sobom sredite do maksimuma koji je potreban da zavibrirate s Vječnim Partnerom. Potom gradite odnos (iskreno, komunikacija... ) i razvijate se.

4. Kada dođete u fazu ekspanzije, prepoznajete je po tome da vam se otvaraju „klikovi“ s drugim ljudima. Već znate – to nije vrijeme za svađu, razvod, preljube i ostali dramashowprogram iz 3d nego za Mulditimenzionalno Partnerstvo. Koje je totalno legitimno: vaš Vječni Partner zna za Multidimenzionalne Partnere, zapravo sve znate, poštujete i uvažavate. Nema skrivenosti, strahovi i sumnje se komuniciraju. U odnose se ulazi samo s uzajamnim blagoslovom svih.

5. Ponavljamo, jer je bitno naglasiti: kao što ne možete žonglirati s dvije loptice, dok niste savladali jednu, tako i Odnosi. U Multidimenzionalni odnos ne ulazite kao lopov, da vam partner ne zna, niti iz bilo koje razine gladi (deficita): nego kao cjelovito ispunjeno biće koje nastavlja dijeliti, ispoljavati i buditi svoje Ljubavno biće u raznim novim spektrima.

6. Pritom, pazite na distribuciju seksualne energije jer se tako svi umrežuju na najmoćniji zemaljski način: pomoći će vam mala zajednička meditacija koju radite kada vodite ljubav. Kada vodite ljubav, neka vaš partner zamisli zlatnu (zlatnocrvenkastu, ali dominantno crvenkastu) kuglu koja iz korijena njegovog penisa putuje penisom i pentracijom je predaje vama. Vi je primate i osjećate kako se ona putuje iz vaše vagine, preko trtice uzduž kralježnice do vrha glave odakle se počinje spuštati preko čela, ulazi vam u usta te putuje prednjom stranom tijela do pupka gdje ulazi u tijelo, spušta se u vaginu i sa slijedećim udahom je vraćate u partnerov penis. On je uzima, osjeća kako preko njegove trtice i sakruma putuje uzduž kralježnice do vrha glave odakle se počinje spuštati preko čela, ulazi mu u usta te putuje prednjom stranom tijela do pupka gdje ulazi u tijelo, spušta se u korijen penisa, ide prema glaviću s kojeg je prebacuje vama. Kada vam se kugla (energija) spušta sa čela prema ustima, imajte jezik na nepcu, cca 4 cm iza zubiju, jer jezik služi kao „most“ za energiju. Nemojte se nervirati ako ste isprava nespretni s tim, ovo se trenira. VAŽNO JE DA STE OPUŠTENI I DA DIŠETE.


 

Za ostvariti sve ovo u Radosti, Ljepoti i Lakoći potrebno je:

1. Srediti Sebe: prođite sve svoje strahove, ego projekcije i ostale bube u glavi preostale nam iz 3 d (tipa ideje o princu na bijelom konju, izjave ljubavi tipa „ne želim te ni sa kim dijeliti“ i slično). Napišite na komad papira sva svoja uvjerenja o ljubavi i pošteno ih pogledajte, kao Ljubav, kao Sloboda. Što je vaša istina? Tako živite.

2. Mudro bi bilo kreativno masturbirati, za oslobođenje od tih silnih inhibicija na temu seksa: slobodno, zamišljajući razne partnere i energije, dobre i loše dečke.... svoju igru s njima. A potom sve fantazije raspustite u Svjetlosti.

3. Pričajte s Partnerom. Počnite komunicirati kao kad ste prohodali, tek se upoznavali – sve ste dijelili, a gdje je to sad? Da, neminovno se u zajedničkom životu stvari nekad svedu na priču o rasporedu i obavezama, ali nemojte da to bude vaša isključiva komunikacija.


 

Iz kolektivnog polja se oslobađaju – u najjačem intenzitetu – sva iskustva razdvajanja, preljuba, ljubavnih izdaji, gubitaka od rata ili preljuba.. Riječju, najmračnijih psihički materijal vezan uz ljubavne rane i ljubavni gubitak. Od mržnje do suludog obožavanja. Samo ga pustite i dišite ljubičastu svjetlost u spolne organe, bubrege, jajnike... I, normalno je da se u cijelom ovom procesu bojimo. Ali mi smo hrabri, i usprkos strahu od novog - Uzlazimo.

Ruše se temelji svega starog, poznatog. A na odnose smo najosjetljiviji jer... smo jednom davno, negdje, nekad, kao Duše potpisali jednu od stavki Eksperimenta u Inkarniranju, a zove se zaborav. Pristali smo na nju kao što pristanemo na stepenicu u razvoju,trkači na prepreku... zbog čistog iskustva, da vidimo "kako je to, kad se ne sjećamo... da smo Jedno s Božanskim... da Ljubav jesmo...." I ta je stavka (zaborav) učinila da mislimo kako Ljubav dobivamo. Od nekog drugog, tko nismo mi - naposljetku, majčina dojka nas hrani kad se inkarniramo na Zemlji. Uglavnom, to je korijenski uzrok uvjerenja "drugi će me ispuniti" i sličnih, zbog kojih grabimo partnere kao gladni ljubavi. A sada je vrijeme rastvaranja istih - zaborav iščezava u svjetlosti, a sviće jasnoća. O tome da smo Ljubav - Mi sami. Vječni, i Multidimenzionalni :) Jai Ma!!!


 

Dea Devidas

Autorica Elemenata i najčitanija hrvatska spisateljica duhovne literature

 

Foto: Unsplash, Instagram

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.