parallax background

Hrvatski brend Marinski Heartmades ima najslađe jastučiće

gong meditacija
Najava Gong meditacije – Putovanje kroz vrijeme i prostor
studeni 20, 2018
igra
Život je igra ili što možemo naučiti od djece
studeni 22, 2018
 

O hrvatskom brendu Marinski Heartmades smo već pisali u kontekstu prekrasne sanjive keramike, a ovoga puta Marina nas je iznenadila divnim jastučićima kojima ne mogu odoljeti ni stari ni mladi.

 
 

Dekorativni jastuci She

Ove jeseni nisu sve ptičice odletjele na jug. Mekane pamučne ptičice iz Marinski radionice rado će uletjeti i ugnijezditi se u svaku dječju sobu ili dnevni boravak, jer su naprosto neodoljive. Radi se o ukrasnim jastučićima nastalima u trostrukoj suradnji: Marinski Heartmades, branda Sovica i ilustratorice Mateje Kovač.

Prelazak s keramike na druge materijale Marini Marinski bila je davna želja, a uz Mateju koja je njezinim ilustracijama dala jednu novu dimenziju i Helene koja je sve pedantno sašila, želja se napokon ostvarila.

 
 

"Osim prirode kao vječne inspiracije, veliku ulogu u motivaciji za ovakav proizvod odigrala je i moja kći Roza, koja se krije i u imenu kolekcije. Otkad je pokazala interes za plišancima, odmah sam poželjela napraviti jednu dekorativnu mazilicu koju će voljeti i roditelji i djeca. U timu smo razmišljali i o praktičnosti i sigurnosti, tako da je vanjski materijal pamuk, a punjenje antialergijsko i antibakterijsko silikonizirano poliestersko vlakno. Naravno, jastučić je periv u perilici." – rekla nam je Marina.

 
 

Boje ptičica su sve iz sanjive palete tako da smo sigurni da će mnoge glavice pasti upravo na ove jastučiće i slatko snivati na njima. Svoj jastučić možete odabrati i naručiti na marinski.me.

 
 
 
 

Foto: Marina Marinski, Marinski Heartmades

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.