parallax background

Medicinski medij Anthony William preporučuje ove brze zalogaje za zdravlje štitnjače

tai chi chuan
Radionica Tai Chi Chuana
travanj 24, 2019
jyotish
Tjedni jyotish horoskop – pred nama je izazovan period
travanj 29, 2019

 

O mega popularnom soku od celera već smo pisali, kao i o čovjeku koji ga je proslavio, medicinskom mediju imenom Anthony William. Ipak, planetarno popularni sok od celera nije jedino blago koje se može pronaći u riznici ovog fenomenalnog čovjeka.

Njegova knjiga o icjeljenju štitnjače Zdrava štitnjača ruši mnoge mitove vezane za bolesti štitnjače. Osim što Anthony William iznosi potpuno nove poglede na bolest i izliječenje bolesti štitinjače, knjiga obiluje preporukama vezanima za prehranu, korištenje ljekovitog bilja, tehnikama za iscjeljenje štitnjače itd.


 

 

"Materija u ovoj knjizi je autentična, stvarna i posve usmjerena na vašu dobrobit. Ova knjiga nije nalik ni na jednu drugu knjigu o zdravlju. Toliko je toga u ovu knjigu uneseno da postoji mogućnost da ćete osjetiti potrebu da joj se vraćate i ponovno je čitate ne biste li se uvjerili da ste apsolvirali sve informacije."

Anthony William, iz uvoda Zdrava štitnjača (Planetopija, 2018.)


 

8 jednostavnih kombinacija za zdravu štitnjaču po preporuci medicinskog medija

Jednostavnost je ponekad sve što trebate – ili sve za što imate vremena. Kad nemate vremena, pripremite ove brze i jednostavne prehrambene kombinacije kako biste podržali proces iscjeljenja štitnjače. Evo što Anthony William preporučuje kao brze zalogaje namirnica koje potiču iscjeljenje štitne žljezde.

• Cvjetovi cvjetače + kriške jabuke: ova kombinacija smanjuje upalu u štitnjači te istodobno stanicama ove žlijezde omogućava da se nanovo programiraju, učeći ih da budu neovisne nakon što su s vremenom postale trome zbog ovisnosti koju su razvile prema lijekovima za štitnjaču.


 

 

• Celer + datulje: ova kombinacija pruža presudno važne mineralne soli, zajedno s visokokvalitetnom, biodostupnom glukozom. Ima snažno regenerirajuće djelovanje na nadbubrežne žlijezde, posredno pružajući snažnu podršku štitnjači.


 

 

• Banana + usitnjena dulse alga: jod, kalij i natrij u ovom zalogajčiću jačaju cijeli endokrini sustav te središnji živčani sustav u borbi protiv neurotoksina i štete koju oni nanose.


 

 

• Kelj + mango: ova kombinacija alkaloidnih supstancija i karotina omogućava da oni s lakoćom dopru do štitnjače, pomažući joj da zaustavi razvoj kvržica i cisti.


 

 

• Kruška + rikula: ova kombinacija predstavlja prekrasnu zaštitu štitnjače od atrofije i smanjenja. Zajedno, ova hrana jača frekvencije štitnjače.


 

 

• Divlje borovnice + papaja: pružaju borbenu snagu kojom se zaustavlja, smanjuje i sprječava rast tumora na štitnjači (i dobroćudnih i zloćudnih). Ova kombinacija obnavlja tkivo štitnjače nakon što je dio tkiva bio kirurški odstranjen ili uništen terapijom radioaktivnim jodom.


 

 

• Mandarine + maline: kao tim, ova hrana sprječava gubitak kalcija koji može biti posljedica procesa kojim tijelo, pritisnuto virusom koji napada štitnjaču, gradi zidove od kalcija te stvara kvržice i ciste s ciljem da zatoči stanice virusa u štitnjači, ali i u cijelome tijelu. Ova kombinacija sprječava osteoporozu.


 

 

• Rajčice + špinat: u kombinaciji, ova hrana jača jetru, a istodobno ispire limfatički sustav te jača imunosni sustav, kako bi se uspješnije branio od virusa koji su napali štitnjaču.


 

 

Knjiga Zdrava štitnjača zaista nas je osvojila, a knjigu "Zdrava jetra" medicinskog medija Anthonya Williama na hrvatskom jeziku možete čitati od početka lipnja, u izdanju Planetopije, čemu se posebno veselimo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.