parallax background

Merkur u Ribama: ključna riječ ovog razdoblja je UNPLUGGED

nevinost
ZEN tarot – Nevinost
veljača 7, 2020
homeopatija
Isprobali smo za tebe: Homeopatijom protiv PMS-a
veljača 7, 2020

 

inače, naredna dva mjeseca je razdoblje neverbalne komunikacije, više funkcioniramo po principu osjećaja, zato nam i jest potrebna izolacija, tišina, mir, osama, molitva, meditacija, a ne buka, galama, vijesti, hrpa nepotrebnih informacija, muzika, alkohol, tablete, igrice, filmovi ili bilo koji način bijega od sebe tj. od tišine koja je jedini pravi izvor informacija koje nam trebaju. baš zato će sada mnogi hrliti onima koji mogu ‘pročitati’ te informacije, odgovore. to je verzija za sve one koji trenutno nisu u stanju sami protumačiti simbole, znakove, energije.

ipak, moramo komunicirati, no primjetit ćete da se više priča o duhovnim, spiritulanim i inim ‘rubnim’ temama, moglo bi se reći o svemu što je na neki način tabu, što nije na prvu prihvatljivo masama i ovom jadnom svijetu prepunom šupljoglavaca i blejećih ovaca. mada i među ‘duhovnjacima’ ima toliko fejkera koji uopće ne kuže spiku, nego ajd kao to je kul i trendi pa recimo ide na yogu, a nije ni okrznuo/la one prave, istinske probleme, da ne kažem da se nije krenulo od početka, od uzroka problema, nego kao riješit će yoga i disanje – pa baš i ne, al dobro. ili svi oni koji misle da s jednim tečajem astrologije ili reikija postaju majstori i znalci. aha. no dobro, to je već tema za jedan drugi put.

naravno da su na tapeti i glazba, filmovi, slikarstvo, ovo je recimo vrlo slikovito izražavanje, hrlimo poeziji, književnosti, tražimo to nešto uzvišenije, profinjenije, um traži opijum, boje, zvukove, riječi koje zavode i rajcaju maštu. sve ovisi iz kojeg kuta gledamo na ovaj tranzit. naravno da u nižim vibracijama mnogi sada hrle svemu onome što smo gore nabrojali; tablete, trave, alkohol, droge, laži, muljanje, petljanje, manipulcije, prevare, lopovluci. zato sada i dileri trljaju ruke, jednako kao i farmacija, alkoholna, duhanska industrija…

logika i ‘zdrav razum’ sada zapinju, svako malo se spotaknemo i drosnemo pa na kraju uvidimo da taj model trenutno ne šljaka, da stvari treba pustiti, da više treba vjerovati nego logicirati, raščlanjivati i/ili sumnjati, secirati. ne ide. valja zaroniti u tišinu, u dubinu svoga bića, spojiti se s univerzumom, božanskim ili kako god to želite nazvati, tak je nebitno. pojednostavljeno, u iduća dva mjeseca namještat će se scenariji u kojima se zapravo testira naša vjera, a to sigurno nisu proste, jednostavne i lake situacije/priče, već sve vrišti od najraznovrsnijih iskušenja. zato budite što tiši, osluškujte, manje pričajte više slušajte, osjećajte, prepustite se situaciji – mogli biste se iznenaditi kako se stvari mogu glatko riješiti. akcija, izazivanje i provociranje situacija, borba, proaktivnost, jurcanje i slično slijedi nakon ovog razdoblja, kada merkur uđe u ovna [11.4.], a mars iz skuliranog i opreznog jarca uleti u vodenjaka. do tada skupljamo potrebne informacije, upijamo, pratimo, snimamo sve iz sjene, dok nepotrebne i toksične misli odbacujemo.

u ovom praktičnom, svakodnevnom životu baš zato zapinju sve te stvarčice koje nam služe kako bi lakše funkcionirali; krepavaju mobiteli, tableti, automobili, gubimo papire, kontakte, dokumente, pa malo nema struje, interneta i tko zna što još – prepustit ćemo to univerzumu koji je nadasve vrlo kreativan.
a zašto nam sve to radi? pa zato da, ako već nećemo samoinicijativno ući u mir, tišinu, mrak, podsvijest, kako god, e pa onda ćemo na silu, odnosno oduzimanjem opcija i načina na koji tako lako bježimo od istine, izvora, boga, univerzuma.

zašto smo poslali mail ili poruku na totalno krivu adresu, dapače otišao je baš onome o kome smo pisali u tom mailu, lijepo ili ružno, ljubavno ili poslovno, također nije bitno. poanta je da tajne izlaze na vidjelo, svemir ima savršen scenarij i lako nalazi put. usput se kroje i stvaraju nove tajne, novi ‘grijesi’, nove intrige, drame i sve ono što nije na ponos i diku, već je sramotno i nepoželjno (barem mi tako percipiramo).

vrlo filmsko razdoblje, nekada gotovo nestvarno, bit će tih scenarija gdje će nam se zaista činiti da je sve san, iluzija, prevara, bajka, film, kako god. zato ovo razdoblje s druge strane i jest prepuno nepovjerenja, sumnji, strahova, paranoja, šizofrenog ponašanja i djelovanja. ne znamo što je stvarnost, a što plod naše mašte koja sada dominantno vlada. ipak, oni koji su dobro usvemričeni, koji su dobro naštimani, čije su antenice redovito održavane, neće imati nabrojane probleme, dapače.

naravno da će, još uvijek veći dio ljudi, upravo bježati u sve to što truje, što nas ‘štiti’ od izvora potisnutih i zabačenih informacija koje treba obraditi, a tiču se tko zna kakvih strahova, fobija, ljutnji, bijesa, zamjeranja, krivnji, trauma, koje bi trebalo otpustiti, izreći po prvi put u životu, izliječiti, je l’…

kako god, ključna riječ ovog razdoblja je UNPLUGGED 🙃

sve ovo bit će naglašenije i podebljanije kada i sunce uroni u znak ribe, dakle od 19.2 – 20.3.

ajte, lepo se imajte i sanjajte u bojama iako tvrde da je nemoguće 😂👽

 

Više čitajte u ASTRO KOLUMNI – URANOVO DIJETE.

 

Uranovo Dijete

– Mjesto gdje se obrađuju astrološke teme, piše o trenutnim zvjezdanim događanjima i dogovaraju analize natalnih karata (uranovo.dijete@gmail.com)

 

Izvor: Astrologija Uranovo Dijete 

 

Foto: Unsplash,

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.