parallax background

Mjesečni horoskop za rujan 2021.

poroznost kose
Znate li što je poroznost kose i zašto je to bitno?
kolovoz 31, 2021
knjige preporuka
Dobra knjiga: 4 nove knjige koje nećete moći ispustiti ovog rujna
rujan 1, 2021

 

Ljeto je na zalasku, vrućine polako jenjavaju i pripremamo se na jesen. Što nas očekuje u rujnu saznaj u velikom horoskopu po znakovima za rujan 2021.

Horoskop za rujan 2021. donijet će ljudima pozitivnu energiju. Ovomjesečni dani su neki od najsretnijih pa ih možemo iskoristiti. Neki će dodatno vrijeme provesti radeći, dok će se drugi odlučiti za romantične večeri. Ovog mjeseca Venera će Djevicama i Lavovima donijeti neograničenu količinu šarma. Lavovi će biti u centru pažnje na svakoj zabavi, a Djevice će snažno privlačiti suprotni spol. Sposobnost suosjećanja s drugima i komunikacije donijet će uspjeh u svim aspektima vašeg života. Ljeto je također vrijeme kada postoji opasnost od više ozljeda pa ne biste trebali učiniti ništa rizično, osobito sredinom rujna. Pokušajte uključiti neke zdrave navike i na taj način uravnotežiti prehranu nezdravom hranom. Što god odabrali, prema zvijezdama jasno je da se ljudi u rujnu obično ne uzrujavaju. Možete očekivati zdravlje i motivacije vam neće nedostajati.

Mjesečni horoskop Ovan

Početkom rujna 2021. Mjesec prolazi kroz vatrenog Ovna. To vam daje puno energije za početak novih stvari i kreativno izražavanje. Loša vijest je da se Merkur smjestio (čini se da se prestao kretati) u vašoj kući kreativnosti, privremeno frustrirajući protok te energije. Iako ovo neće dugo trajati, dat će vam perspektivu o tome kako ponekad koristite svoje emocije. Ovo je sjajno vrijeme za naučiti više o predaji i uskladiti se s vremenom Svemira. Ovo će biti vrlo važna lekcija sredinom mjeseca kada se Sunce i Mars (dva moćna planeta za Ovna) spajaju u vašu šestu kuću ambicija i životnog smjera. Prije ovog razdoblja odvojite vrijeme za strastveno razmišljanje o tome što biste htjeli očitovati u svom životu.

Više o Ovnovima potraži ovdje. 

Mjesečni horoskop Bik

Venera je vladar vašeg Sunčevog znaka i stoga je ovog mjeseca moćan planet za vas. S početkom mjeseca ona se nalazi uz Saturn u vašoj trećoj kući. Ovo će biti važno vrijeme za pitanja treće kuće, posebno za komunikaciju, pisanje i posao. Saturnov položaj ovdje nam omogućuje da pogledamo motivaciju u tim područjima. Što biste htjeli komunicirati ili postići? Gdje se suzdržavate u tim područjima i kako to možete promijeniti? Venera će 7. ući u vašu četvrtu kuću i njegovati i ostati tamo do 4. listopada. Iskoristite ovo razdoblje za poboljšanje doma i zbližavanje s obitelji. Posebnu pozornost posvetite djeci. Energija romantike i kreativnosti su u zraku.

Više o Bikovima potraži ovdje.

blizanci horoskop

Mjesečni horoskop Blizanci

Naglasak je ovog mjeseca stavljen je na četvrtu kuću: dom, obitelj i vaše emocionalno ja. U prvoj polovici mjeseca stvari se mogu činiti pomalo previše. Izazovi se pojavljuju 9. kao karma koja otkriva Pluton u vašoj kući odnosa kvadrata Marsa u četvrtoj kući. 14. rujna Sunce i Mars spajaju se u vašoj četvrtoj kući pružajući priliku za proboj ili topljenje. Ovo je vrijeme da se njegujete, riješite osjetljive potrebe odnosa i budete s obitelji. Možda postoje dublja, mučna pitanja o karijeri i smjeru života koja su u središtu vaše frustracije. Što vam je potrebno u tom pogledu? Vrijeme je da budete zaista iskreni prema sebi kako biste postigli ispunjenje koje zaslužujete.

Više o Blizancima potraži ovdje.

Mjesečni horoskop Rak

Saturnov “Tko sam ja?” tranzit vašeg Sunčevog znaka dobiva energičan, kreativan odboj od Sunca, Marsa i Jupitera koji se kreće kroz vašu treću kuću uma, komunikaciju i poslovanje. Vaš um je plodan i aktivan i može vam pomoći da izađete iz kreativne kolotečine. Prosvjetljenje ili prilagodbe stava u blizini 9. mogu se pretvoriti u akciju u drugoj polovici mjeseca. Rujan nudi velike mogućnosti za stjecanje novih prijatelja, promoviranje sebe, oglašavanje svog poslovanja ili stvaranje prisutnosti na internetu.

Više o Rakovima potraži ovdje.

lav horoskop

Mjesečni horoskop Lav

Osjećate se kreativno plodnima, spremni roditi neki novi talent ili aspekt onoga što jeste. Ovo je pravo vrijeme upravo za to, jer se otvaraju vrata vašeg posla ili područja vaše karijere. Ne dopustite da vas vaša tjeskoba pobijedi početkom mjeseca. Obratite posebnu pozornost na obiteljske i kućne potrebe tako da dobiju odgovarajuću i svjesnu pozornost. Financije bi trebale biti dobre, ali izbjegavajte povećanje duga bez dužnog razmatranja. Bolje je uštedjeti za veće i bolje stvari koje su pred nama.

Više o Lavovima potraži ovdje.

ovan horoskop

Mjesečni horoskop Djevica

Sretan rođendan! Kakav astrološki moćan mjesec! Svi planeti koji vladaju s tri vatrena znaka prolaze kroz Djevicu u blizini vašeg natalnog Sunca. Također, Merkur, vladar Djevice, ulazi u vaš znak 10. dana. Konačno, Mladi Mjesec, povoljan za nove početke, događa se 14., u konjunkciji dobroćudnog, ekspanzivnog Jupitera. Ovo će biti dobar test za vas. Gori vam inspiracija, ambicija i vjerojatno čežnja za novim osjećajem smjera. Vrijeme je da ponovno uravnotežite taj racionalni, analitički dio sebe sa svojim osjećajem, srcem i strašću za životom. Jednostavno neće biti dovoljno planirati stvari na svoj uobičajen metodički način. Morat ćete osjetiti tu energiju mogućnosti opipljivo sa svojim tijelom. To je rezonancija, frekvencija vibracija, koju morate njegovati i rasti. Osjetite snagu svoje strasti za životom. Vaša strast predstavlja vaš osjećaj spoznaje i istine o tome tko ste i zašto ste ovdje. ‘Plan’ koji vam je uvijek potreban će se otkriti. Vjerujte sebi i svemiru. Kontrolirati stvari uvelike je precijenjeno.

Više o Djevicama potraži ovdje.

njega lica

Mjesečni horoskop Vaga

Venera i Saturn, dva najveća planetarna saveznika Vage, započinju mjesec međusobno povezani u vašoj kući karijere, statusa i odgovornosti. To sugerira da se energije promjena u tim područjima – energije pokrenute u veljači i ožujku – kreću prema razrješenju u sljedećih šest do osam tjedana. Iskoristite ovo vrijeme za ‘olakšanje’ svojeg osjećaja preodgovornosti. Ako ne možete voljeti svoj posao, pokušajte raditi s ljubavlju. Skinite pritisak sa sebe gdje god možete. Učinite nešto po kući kako biste se osjećali ugodnije i posebnije. Vaša percepcija sebe i onoga što cijenite se mijenja. Uživajte u vožnji. Financije mogu pokazati poboljšanje na kraju mjeseca baš na vrijeme da si kupite rođendanski poklon koji zaista zaslužujete.

Više o Vagama potraži ovdje.

Mjesečni horoskop Škorpion

Možda će vam prvi dani rujna 2021. biti pomalo poput provlačenja kroz blato. Pluton, vladar Škorpiona i Merkur upravo su prešli s retrogradnog na izravno kretanje. Iskoristite prvi tjedan u rujnu za popis i integriranje Plutonovih lekcija iz druge kuće (talenti, samopoštovanje i ono što cijenite) koje su se dogodile tijekom retrogradnog razdoblja od travnja do kolovoza. Do 11. vaš fokus će se premjestiti na kućne poslove gdje će se okupljati Sunce, Mars, Merkur i Jupiter. Jedanaesta kuća je kuća prijatelja, umrežavanja, promicanja sebe, svojih idealnih, dugoročnih ciljeva i novca ostvarenog karijerom. Na raspolaganju je mnogo energije pa posebnu pozornost posvetite ovim područjima svog života. Dobro shvatite svoj idealizam i očekivanja kako ne biste torpedirali potencijalno moćne rezultate. Jednostavno ne možete promijeniti druge ljude. Promijenite objektiv kroz koji ih gledate prilagođavajući svoja uvjerenja o sebi. Postoji veliki ‘aha’ koji se može pronaći u čitanju ili proučavanju viših učenja koja vas privlače.

Više o Škorpionima potraži ovdje.

Mjesečni horoskop Strijelac

Vaš uobičajeni optimizam može biti pomalo osporavan kada mjesec počne s retrogradnim Hironom, Neptunom i Uranom poredanima u vašu drugu, treću i četvrtu kuću što predstavlja vaše temeljne vrijednosti, misli, uvjerenja i osjećaje. Postoje duboki problemi koji zahtijevaju vašu svijest. Vaša inspiracija i motivacija uskoro će se razbuditi. 14. rujna održava se Mladi mjesec u konjunkciji u tranzitu Jupitera koji je moćni vladar vašeg Sunčevog znaka. 15. su Sunce i Mars u konjunkciji. Ova dva snažna događaja događaju se u vašoj desetoj kući karijere, statusa i odgovornosti. Portal je otvoren ako se želite baviti ozdravljenjem ili uslugama. Ovo je vrijeme da sanjate stvari kakve bi mogle biti i reći ‘Zašto ne?’

Više o Strijelcima potraži ovdje.

tarot

Mjesečni horoskop Jarac

Mjesec u vatrenom Ovnu daje motivaciju početkom mjeseca i izvlači nas iz dezorijentirajućih učinaka retrogradnog Merkura, Hirona, Urana i Neptuna. Puno energije može se usmjeriti na priliku za vezu. To može značiti priliku za romantiku za one koji aktivno traže. Za druge to znači usredotočenost na postojeće odnose i ono što vam govore. Ovdje nemojte zanemariti lekcije. Bilo bi dobro da budete iskreniji u pogledu onoga što vam je potrebno i vaše vizije za vas dvoje. Vaše misli bile bi dobrodošle. Prilike za kreativno izražavanje ovog su mjeseca na vrhuncu. Neka vaši kreativni talenti lete. Također se mnogo inspiracije može steći poslovima u devetoj kući, putovanjima ili višim poukama. Posjetite svog učitelja, idite na radionicu ili pročitajte knjigu koja će vam pomoći promijeniti percepciju.

Više o Jarčevima potraži ovdje.

lifecoach

Mjesečni horoskop Vodenjak

Saturnov tranzit vaše šeste kuće tjera vas da se ovih dana mnogo usredotočite na svoje ciljeve i smjer života. Transformacijska moć Sunca, Marsa i Jupitera u vašoj osmoj kući promjene može biti vrlo otkrivajuća. 14. i 15. kristalizirat će vam se mnoge stvari. Pažljivo razmotrite mogućnosti koje čekaju. Ako ste pretjerano idealistički tip Vodenjaka vrijeme je da svoje srce i osjećaje izvadite iz hladnjaka! Vi ste izvrstan katalizator promjena i reformi pa nemojte to držati za sebe. Sinergija je tajna sretnog vodonoše. Dajte ljekovitu vodu bogova onome tko će od vas primiti i bit ćete uvijek sretni. 24. i 25. su dani zelenog svjetla za poduzimanje radnji.

Više o Vodenjacima potraži ovdje.

Mjesečni horoskop Ribe

Saturn prolazi kroz kasnije stupnjeve vaše kuće kreativnog samoizražavanja. Vaša kreativna energija traži samo pravi put za izražavanje. Nemojte žuriti s procesom; odvojite vrijeme da pronađete ono što vam odgovara. Saturn vam govori da uđete unutra i pronađete muzu ili motivaciju koja vam odgovara. Tranzitno Sunce, Mars i Jupiter protive se vašem natalnom Suncu čineći odnose plodnim tlom za izazove, osobito sredinom rujna 2021. Vjerojatno postoje neka pitanja koja su ostala visjeti i zahtijevaju raspravu. Razjasnite s partnerom što vam odgovara, a što ne i o čemu se može pregovarati. Dovoljno ste dugo ostavili loptu na ‘njihovom’ terenu. Ako se društveno osjećate u rutini, možda bi vam trebala biti nova, poticajna prijateljstva koja vas podržavaju. Sada rastežete svoje duhovne mišiće. Imajte vjere u sebe.

Više o Ribama potraži ovdje.

 

Izvor: yearly-horoscope.org

 

Foto: Unsplash, Pexels

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.