akne
Holistički pristup liječenju akni
lipanj 13, 2019
horoskop
Tjedni jyotish horoskop: Mars u Raku budi promišljanja o arhetipu majke
lipanj 17, 2019

U kristalima se krije velika moć transformacije energije te otuda dolazi njihova iscjeljujuća moć.

Stvarani kroz tisućljeća, sadrže energiju Zemlje i Svemira, koju koriste za iscjeljenje. Napajajući se energijom Sunca, Mjeseca i oceana, kristali su usko vezani sa svijetom oko nas, a tu snažnu konekciju možemo osjetiti vrlo brzo nakon kontakta s nekim od kristala. Sama riječ kristal dolazi od grčke riječi „krystallos“ što znači smrznuta svjetlost. A imamo ih u cijelom duginom spektru.

Prvo što možemo reći o kristalima je da nas povezuju s energijom Zemlje, jer su to opipljive i materijalne tvorbe s moćnim vibracijama. Njihova energija se povezuje s nama kad ih npr. nosimo na sebi u obliku nakita ili kada ih postavimo u prostor u kojem živimo ili radimo.

Uporaba kristala je zaista šarolika, od iscjeljivanja, energetskog uravnoteženja ljudi, životinja, biljaka, prostora, zatim duhovnog rada i slično. Da bi se uspješno radilo s kristalima potrebno je i um i srce otvoriti snazi kristalnog iscjeljivanja. Time započinje prekrasno putovanje kroz ovaj jedinstveni svijet.

Mnogi se pitaju jesu li kristali ipak možda samo lijepo kamenje. Marcel Joseph Vogel bio je znanstvenik u IBM San Jose Research Centru te je zadnje godine svoje karijere obilježio raznim studijama i teorijama na proučavanju kristala kvarca. Zabilježio je da su kristali pod mikroskopom rasli u oblicima onoga o čemu je on razmišljao. Pretpostavio je da su ove vibracije rezultat stalnog sastavljanja i rastavljanja veza između molekula. Također je testirao metafizičku snagu kvarcnog kristala i dokazao da oni mogu pohraniti misli slično onome kako trake koriste magnetsku energiju za snimanje zvuka. Više o njegovom djelu i istraživanjima pročitajte na stranici vogelcrystals.

Kvarc se danas koristi u mnogim elektroničkim tehnologijama, za pohranu podataka i slično. Eto jednog suvremenog primjera kako kristalna energija funkcionira preko rezonance. Upravo tako ona komunicira i rezonira i s nama samima.

 

kristali

Sve je vibracija

Albert Einstein je rekao da je sve u životu vibracija, a tvoje misli odgovaraju vibracijama svega što se očituje u tvom životu. Vođeni ovom mišlju, odličan prvi korak za rad s kristalima je s njihovim moćima manifestirati svoje namjere i ostvariti želje.

Svakoga dana imaš priliku birati svoje misli i putovanje nastaviti u smjeru koji sam odabireš. Moći kristala nas podsjećaju da utišamo um i ponovno se povežemo s univerzalnim iscjeljiteljskim vibracijama Zemlje.

Svakom našom misli i namjerom, kristali pokreću našu jedinstvenu vibracijsku energiju i time pojačavaju pozitivne vibracije koje im šaljemo. To djeluje tako jer kristalna energija zadržava našu namjeru i podsjeća nas na našu povezanost sa Zemljom.  Kako bi nam kristal pomogao da se manifestira baš ono što želimo važno je postaviti jasnu i dobro osmišljenu namjeru.

 

kristali

 

Postavljanje namjere

Kada imamo jasnu namjeru pruža nam se uvid u naše težnje, snove i vrijednosti. Jasna namjera nam pomaže i živjeti u sadašnjem trenutku umjesto da budemo uhvaćeni u vrzinom kolu negativnih misli. Namjere su poput magneta. One privlače ono što će ih učiniti istinitima. Oblikovanje namjere počinje postavljanjem ciljeva koji se usklađuju s tvojim vrijednostima i težnjama.

 

SLIJEDI OVA 4 KORAKA ZA POSTAVLJANJE JASNE NAMJERE:

1. Odluči što ti je važno. Tvoja vrijednost pokreće akcije u tvom životu, a da bi se pronašlo ispunjenje moraš prepoznati ono što ti je doista važno.

2. Istraži područja svog života koja trebaju nadogradnju. Razmotri kako možeš poboljšati svoje odnose, karijeru, društveni život, duhovnost, zdravlje…

3. Biti jasan i odlučan u tome što, kada i zašto želiš postići daje snagu namjeri da se manifestira.

4. Donesi svoje namjere u život. Određeni rituali mogu pomoći u tome. Jedan od najjednostavnijih, a vrlo moćnih je da se namjera zapiše. Pazi da namjeru uvijek pišeš u sadašnjem vremenu, kao da se sada događa – da ne bi ostala kao vječna težnja negdje tamo u budućnosti. Stavi osjećaj u nju!

 

Rad s kristalima nas uči i jednoj vječnoj i važnoj lekciji – strpljenju. Baš kako su se i stvarali kroz eone, povezivanje s njihovim moćima također traži vrijeme. A strpljivi ubiru plodove.

Posjeti naš web shop i potraži najbolji kristal za sebe.

 

 

Foto: Unsplash, Pexels

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.