parallax background

Na kraju smo jednog astrološkog ciklusa

iscjeljitelj
Susret sa savršenim iscjeljiteljem – prirodom
srpanj 28, 2020
meditacija
Meditacija uz zvuk morskih valova kao obvezni ljetni self-care
srpanj 30, 2020

 

na kraju smo jednog astrološkog ciklusa koji je donio sve ove radikalne promjene kojima svjedočimo.

stare strukture, programi i obrasci doživljavaju promjenu, zapravo se brišu. trajno. gnjilo je i nepodnošljivo smrdi. ne služi apsolutno ničemu. od globalnog do osobnog. raspad sistema. urušavanje svega starog, dotrajalog, konzervativnog, primitivnog. još do kraja godine imamo vremena dobro se pročistiti, pobacati svu gnjilež i ustajale strahove, traume, fobije, etikete, predrasude, osude i krivnje. jednom riječju, riješavamo se tereta i prihvaćamo prolaznost života, kako bismo u novi ciklus uletili laki, maksimalno hrabri i čisti, spremni na let, pa što bude, a bit će nesigurno i teško predvidivo. najbolje će proći oni koji će živjeti iz dana u dan, bez previše dalekosežnih planova, ne bojeći se života, ali ni smrti – momenta koji nas liši fizičkog, materijalnog, no energija ostaje i putuje i s njom se može komunicirati, no to je već druga i beskrajno zanimljiva tema o kojoj će se otvorenije pričati od 2024. godine.

astrologija

kad sam već spomenuo prolaznost života, nije na odmet podsjetiti se činjenice kako već sutra sve može nestati. u sekundi. naleti malo veći ‘kamen’ iz svemira i to je to – vrlo jednostavno i vrlo moguće. nema garancije. odoše u nepovrat sve naše brige, strahovi, ambicije, nadanja, zebnje, nesigurnosti, svi silni selfiji koji se objavljuju svako malo, sve vezanosti, sve kuće, stanovi, statusi, veze, završeni fakulteti, tečajevi, sve silne sujete, gordosti, moralnosti i amoralnosti, važnosti, podlosti, svi silni izazovi, podrške, odbijanja, zločestoće, humanosti, dobra djela, diskriminacije, licemjerja koja gledamo svaki dan, kako ‘in vivo’, tako i u virtualnom svijetu.

zamislite na sekundu kako se sve to gasi, samo nestane slika i nastane tmina, kao kad ugasite televizor. zamislite život na toj razini svijesti o prolaznosti – nije lako, ali nije ni nemoguće, samo smo naučili i prihvatili da nije lako. treba vježbati, ulagati u sebe. uostalom imamo mobitele i podsjetnike, pa lijepo svaki dan zvoni reminder da sutra lako moguće ne postoji hahahah. ipak, neki će ostati u svojim ljušturama, hraneći se strahovima, slabostima, krivicima, problemima, jer su tako navikli, jer im je to poznato i sigurno. i to je također ok. svatko bira svoj p(r)ut.

 

Više čitajte u ASTRO KOLUMNI – URANOVO DIJETE.

 

Uranovo Dijete

– Mjesto gdje se obrađuju astrološke teme, piše o trenutnim zvjezdanim događanjima i dogovaraju analize natalnih karata (uranovo.dijete@gmail.com)

 

Izvor: Astrologija Uranovo Dijete 

 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.