parallax background

Opcije za trenutne astrološke aspekte i pozicije

antistres uljna mješavina
Antistres uljna mješavina za masažu
srpanj 31, 2020
mjesečni horoskop kolovoz
Mjesečni horoskop za kolovoz 2020
kolovoz 1, 2020

 

trenutno imamo svakakve aspekte i pozicije. opcije su sljedeće;

1. agresija i neusklađenost fizičke snage i mentalnog koji kažu; najbolje je šutiti i raditi, ako već moramo. izbjegavati socijalno i prevrtati po vlastitim osjećajima. puno pitanja, malo odgovora ili puno zujimo malo meda dajemo. riješavati se blokada i strahova koji idu iz davnina. možebitni konflikti unutar familije, zatvaranje neke priče, zajebavanje s papirima vezanim uz nekretnine, ali i s administracijom kao takvom. čekanja i navlačenja. ovo su frustracije pa onda svađe, provokacije, zadirkivanja, tuče, maltretiranja i teške prometne nesreće gdje najlakše stradavaju mladi.

2. igra i zajebancija, razigranost i kreativnost. neopterećenost, muzika, radost, neobavezno ćaskanje s drugima, bez dubina i patologija, samo light teme, koja trač partija, malo laskanja, malo zašprehavanja, koketiranja, pokoje ljubavno razočaranje pa malo on line šopingiranja, peglanje kartica i idemo dalje.

astrologija

3. snažno nametanje svojih uvjerenja, raznih životnih stavova i načela. tvrdoglavosti i jednosmjernost. problemi sa zakonom i organima reda. istjerivanje pravde. sudovi, advokati, pravnici imaju pune ruke posla. dakle, na meniju dosta amorala, prevara, krađa, pljački, lopovluka i inih načina da na brzinu dođemo do love. evo i raznih kontrola, inspekcija, novčanih kazni, penala. upiranje prstom u lažove, prevarante i licemjere. uložena snaga i trud nisu adekvatno naplaćeni. pretjerivanje, zajeb u procijenama, često precijenjivanje. pazite s lovom i ulaganjima. diskusije i žustre rasprave, poglavito kada su na tapeti teme koje se tiču vjere, religije, duhovnosti i spiritualnosti, filozofskih i moralnih uvjerenja.

4. jaka volja i ambicija da se dođe do cilja. tvrdoglavost, inat, nepopustljivost. sukob dvije jake volje. netrpeljivost i bunt prema bilo kojoj vrsti moći, autoriteta, sistema, hijerarhije. razjebavanje sistema, kao i pad istoga. ambicije rastu, ego se razulario, ali ga lako moguće netko ili nešto ruši, često sam sebe. pad vlasti, gubljenje moći preko noći, kao i nagle smrti, najčešće srčani udari, pa svi koji znate da morate paziti – pazite!

5. osamljivanje, mir, meditacija. zaron u podsvijesno, razumijevanje potisnutog i tajnog koje može biti od prekrasne koristi. pisanje kao lijek i terapija. čitanje također. u miru i tišini dobivamo korisne uvide i informacije. medijalnost. kreativan i fantastično maštovit, asocijativan um, ali s druge strane sklon manipulacijama, lažima, pretjerivanju i projekcijama, koje su sada vrlo aktualne. tricky baby.

 

Više čitajte u ASTRO KOLUMNI – URANOVO DIJETE.

 

Uranovo Dijete

– Mjesto gdje se obrađuju astrološke teme, piše o trenutnim zvjezdanim događanjima i dogovaraju analize natalnih karata (uranovo.dijete@gmail.com)

 

Izvor: Astrologija Uranovo Dijete 

 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.