ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA I POLITIKA PRIVATNOSTI

Generalno portal Budidobro.com ima Politiku privatnosti i politiku kolačića koja se primjenjuje i na web shop www.budidobro.com/shop, a dostupna je na sljedećem linku Politika privatnosti i politika kolačića.

Tvrtka ETHER SPACE j.d.o.o. prikuplja osobne podatke Kupaca samo onda te u mjeri koja je potrebna za ispunjenje obveze Prodavatelja, odnosno onda kada postoji legitimni interes te za koje ima privolu Kupca.

Obrada osobnih podataka temeljena na legitimnom interesu ili koja predstavlja ugovornu obvezu obavlja se održavanjem najviših standarda sigurnosti i poslovanja. Kupac u svakom trenutku može poslati prigovor na obradu svojih osobnih podataka temeljem vlastite specifične situacije. Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka.

Od ovog se izuzimaju slučajevi u kojima je Prodavatelj po valjanom nalogu ovlaštenih državnih tijela, u skladu sa zakonom, dužan dostaviti ili dopustiti uvid u osobne podatke Kupaca kao i za dostavu osobnih podataka dostavnim službama kako bi Kupac dobio naručeni proizvod.

Ako pružate podatke u ime druge osobe pobrinite se da je ta osoba upoznata s ovim pravilima o zaštiti privatnosti. Ako ste mlađi od 18 godina, molimo Vas da nam ne pružate nikakve podatke.

Tvrtka ETHER SPACE j.d.o.o. se obvezuje štititi osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka te se obvezuje da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca (osim podataka za koje postoji legitimni interes u svrhu izvršavanja dostave kupljenog proizvoda).

Način prikupljanja i vrste podataka koji se prikupljaju

Pojedine usluge koje tvrtka ETHER SPACE j.d.o.o. pruža zahtijevaju prikupljanje osobnih podataka Kupaca, pri čemu se prikupljaju sljedeći podatci: ime i prezime, adresa, kontakt broj telefona i/ili mobitela, kontakt podatci elektroničke pošte (e-mail adresa).