parallax background

Predavanje: RAZVOJ DJETETA – kako prilagoditi prehranu i aktivnosti

tjedni horoskop
Tjedni jyotish horoskop – susret s dubljim dijelovima kolektivnog
ožujak 25, 2019
go green
Go green trikovi za ekološki osviještenu nabavku
ožujak 26, 2019

 

Za sve koje zanima kako postići snažan imunitet kod djece i pružiti im adekvatnu prehranu uz puno ljubavi, Planetopija vas poziva na prvu proljetnu Planetopijinu srijedu u Makronovi, 27. 3. u 19 sati u Makronovi, Ilica 11/1.


 

Gošća prve proljetne Planetopijine srijede u Makronovi je Planetopijina autorica Jadranka Boban Pejić. Njezina predavanja uvijek su izvor korisnih informacija i provjerenih savjeta, a svojim pristupom i načinom komunikacije ovakva druženja postaju hrana za dušu.

„Kažu da velika ljubav rađa veliku brigu, a to vjerojatno najbolje osjetimo brinući se za našu djecu. Uronjeni u more informacija često se krećemo između dvije krajnosti: jedna je da smo krajnje strogi, rigidni i opsesivno brinemo o djetetu, a druga da sve puštamo djetetu na odluku jer ono najbolje zna što mu treba. Hraniti dijete zdravo često nam se čini izuzetno kompleksno, vjerujemo da to traži previše vremena, a najčešće nismo ni sigurni što je to u stvari zdrava prehrana za osjetljivo vrijeme rasta i razvoja. Tijekom zadnjih tridesetak godina, osim što sam, zajedno sa suprugom, podigla dvoje, sada već odrasle, zdrave djece, savjetovala sam na stotine roditelja ne samo o prehrani već i odgoju, aktivnostima i svemu što je vezano za roditeljstvo. Bit će mi zadovoljstvo to iskustvo, neka nova promišljanja i ideje podijeliti s vama.“

Jadranka Boban Pejić


 

 

Ulaznice za predavanje po cijeni od 20 kn možete kupiti u knjižari Planetopija, Ilica 68 ili neposredo prije predavanja u Makronovi.

Jadranka Boban Pejić vodeća je hrvatska stručnjakinja za cjelovitu i prirodnu prehranu te holistički razvoj djece i autorica brojnih nagrađivanih kuharica te popularnih knjiga Za bebe i djecu 1 i Za bebe i djecu 2, u kojima govori o pravilnoj prehrani i zdravlju djeteta od trudnoće do školske dobi.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.