parallax background

(pro)budi se – “Da unesete bilo što u svoj život, zamislite da je to već tamo.”

brak
Brak i strast između Anime i Animusa
listopad 19, 2020
muffini od jabuka
Dan jabuka proslavite uz prefine muffine od jabuka
listopad 20, 2020

 

Sigurno ste čuli da ponedjeljak traži više. Već znate da se mi volimo igrati s okretanjem perspektive i gledanjem stvari iz drugog kuta pa smo i taj zahtjevni ponedjeljak odlučili pretvoriti u novu #budidobro rubriku – (pro)budi se.

Ponedjeljkom vam želimo dati više motivacije i inspiracije da probudite svoju svjesnost, svoju prisutnost, svoju kreativnost, svoju moć i da bezuvjetno zavolite sebe. Dijelit ćemo 7 poruka za svaki dan u tjednu na koje možete meditirati, vizualizirati ili manifestirati svoju novu realnost.

Odbacite granice uma, jer postojanje nema granice. Oni koji pristaju na ograničenja žive male živote – mala im je radost, male su ima ekstaze, mala je njihova tišina, malo im je biće.

Zapamtite da smo svi rođeni kao lavovi, ali društvo je to koje nas prilagođava i stavlja u okvire ovaca. Društvo hoće robove, a ne ljude koji su predani slobodi. Društvo želi robove, jer sve što društvo ima zahtjeva poslušnost.

Zato (pro)budi se!

budi dobro

(pro)BUDI se – 7 citata za budan i svjestan tjedan

Život je prepun nesigurnosti. Trenutno mnogo toga ne možemo kontrolirati, na većinu onoga što se događa ne možemo utjecati, promjene se događaju često, iznenadno i nitko ne zna do kada će ovo trajati. Ali mi nismo bespomoćni. Ono što uvijek možemo mijenjati i na što možemo utjecati je naš stav prema svemu i upravo tu leži naša moć. Na svakome od nas je odgovornost kako ćemo trenutno posložiti vlastiti mindset.

Ovaj tjedan u rubrici (pro)BUDI se donosimo 7 citata koji nas podsjećaju da smo svaki dan okruženi ljepotom, samo je pitanje koliko smo spremni vidjeti ju. Citati nas podsjećaju i na važnost hrabrosti i skoka u nepoznato. Zato budite hrabri i otvorite oči.

budi dobro

“Da unesete bilo što u svoj život, zamislite da je to već tamo.” Richard Bach

“Budite hrabri. Riskirajte. Ništa ne može zamijeniti iskustvo.” Paulo Coelho

“Postoji izvrstan učitelj, ako ga razumijemo: to je priroda.” Kleist

“Kad bi se godina mogla smjestiti u sat, jesen bi bio sat čarolije.” Victoria Erickson

“Jesen je doba zrelosti, a ono što gubimo u cvijeću, još više dobivamo u voću.” Samuel Butler

“Nemojte se boriti protiv tame. Nemojte se čak ni zabrinjavati zbog tame. Upalite svjetlo i tama odlazi. Upalite to svjetlo čiste svjesnosti: negativnost odlazi.” David Lynch

„Sve ima svoju ljepotu, ali svatko to ne vidi.“ Konfucije

 

 

 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.