Radionica Kundalini yoge u Puli – Privuci obilje

moć sadašnjeg trenutka
ZEN tarot – Moć sadašnjeg trenutka
svibanj 18, 2018
gong meditacija
Najava Gong meditacije – Pod jarunskim zvjezdanim nebom
svibanj 18, 2018
 

Napravi prostor za novo u svom životu, u svom srcu i umu da bi OBILJE došlo do tebe!

 

Obilje ne podrazumijeva samo materijalno bogatstvo. To je kvaliteta koja poziva na obilje mogućnosti, nadahnuća i privlači prekrasne ljude i iskustva u tvoj život. To je vibracija koja se može postići KUNDALINI YOGOM pomoću kriya (dinamičnih vježbi i pokreta), moćnih tehnika disanja, mudri, mantri, glazbe i meditacije kako bi se otvorilo tvoje tijelo i um.

Dolazimo polako do sredine godine, jesu li tvoji snovi i želje od Nove godine već manifestirani ili osjećaš da si negdje „zaglavio“?

Bez obzira na situaciju u kojoj se nalaziš, Kundalini yoga ti može pružiti savršeni poticaj i biti inicijator velikih promjena. Na ovoj radionici ćemo koristiti moćne Kundalini kriye (setove vježbi), meditacije i tehnike disanje kako bismo pustili stara uvjerenja i stvorili namjere ljubavi, mira, zdravlja i obilja.

Kriye koje ćemo prakticirati će biti za obilje i prosperitet. Pomoći će ti da izgradiš elektromagnetsko polje te ti dati jasniji i snažniji stav kako bi svoje potrebe lakše projicirao Svemiru i iz Svemira. To su drevni postupci manifestacije zasnovani na univerzalnim zakonima privlačnosti.

Neovisno o tome jeste li početnici Kundalini yoge ili redoviti praktičari, ova radionica pomaže da u sebi aktivirate neograničeni dotok/protok obilja.

 

Radionicu Kundalini yoge će održati Gloria Zacskai (Jagdeesh Kaur) koja svojom osobnošću i životnim odabirom želi u ljudima potaknuti buđenje energije i životnu strast. Gloria je svoju višegodišnju yogičku praksu stekla uz više učitelja u Hrvatskoj te višemjesečnim boravkom u Indiji.

Gloria aktivno prakticira Kundalini yogu već 4 godine i uživa u konstantnom ronjenju kroz njene dubine. Stručnu edukaciju i titulu KRI certificiranog instruktora Kundalini joge po učenju Yogi Bhajana završila je kod učitelja Nirmal Singha ("Amar Das", Beč), time ujedno ostvarujući i članstvo yoga instruktora pri Yoga Alliance.

Posljednje 4 godine aktivno drži satove Hatha i Kundalini yoge te višesatne tematske radionice Kundalini yoge po cijeloj Hrvatskoj.

 
 

Mjesto: Surya, Flaciusova 10, 52000 Pula

Vrijeme: subota 19. svibnja 2018. od 18:00 - 21:00

Prijavite se mailom na: alida@surya.hr i rezervirajte svoje mjesto već danas.

Cijena radionice iznosi 180,00 kn, Kod prijave je potrebna uplata avansa u iznosu od 80,00 kn na račun: Essentia Vitae d.o.o. HR4924070001100354270 s naznakom Radionica Kundalini yoge

* u slučaju da osoba odustane od radionice depozit se ne vraća, ali osoba može iskoristiti taj depozit za neku drugu radionicu u dogovoru sa Surya centrom

** ako osoba odustane od radionice može pronaći zamjenu i tako iskoristiti prijavu

 

Mjesta u Zagrebu gdje se redovno održavaju satovi KUNDALINI YOGE:

Studio „MIRIS“, Ulica grada Mainza 14; Yoga room „LET“, Sveti Duh 34; Sport klub „CENTAR“, Vlaška 73; *Mogućnost privatnih i online satova

Možeš me pronaći i na ovim kanalima: Facebook; Yoga room LET; Yogini; Youtube Jagdeesh Kaur

 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.