parallax background

Radionica sistemskih konstelacija – Blagoslov predaka

tjedni horoskop
Tjedni jyotish horoskop – nestabilnosti koje potiču promjene
ožujak 18, 2019
Rudyard Kipling
Sretan Dan očeva
ožujak 19, 2019
 

Blagoslov predaka je ritual nastao iz metode Sistemskih konstelacija. Za nas predstavlja način povezivanja sa svijetom predaka i uranjanja u ideju o našoj povezanosti, kako sa svijetom predaka, tako i s krugovima i sistemima u kojima se krećemo i živimo.


 

Dolaskom na radionicu želimo u sebi prepoznati, osvijestiti i pretvoriti u svoju osobnu moć i prednost prisutnost naših predaka i sve kvalitete koje smo kao njihovi potomci dobili u naslijeđe.

Također, želimo od njih svjesno prihvatiti blagoslov za ispunjen i slobodan život, s mogućnošću donošenja vlastitih odluka i odabira vlastitih puteva. Na ovim radionicama dobivamo zanimljive poruke i informacije te budimo i otvaramo u sebi potencijal za prihvaćanje i praćenje poruka i poticaja u slijeđenju vlastitog životnog puta.

Za radionicu nije potrebno nikakvo prethodno znanje ni iskustvo, samo malo znatiželje i želje za prepuštanjem.


 
 

O radionici:

Radionicu započinjemo sjedeći u krugu, u ugodnoj atmosferi, opuštajući se. Nastavljamo kratkom meditacijom za svaku pojedinu osobu iz kruga, kojoj nakon meditacije prenosimo ono što smo u meditaciji za nju doživjele - poruku, osjete u tijelu ili bilo koje drugo iskustvo.

Radionicu završavamo kratkom zahvalom, sjedeći u krugu.

Dođite i podijelite s nama ovo iskustvo.

 

Prijave na radionicu:

ivana.m.crncic@gmail.com ili 0995067999

Cijena radionice: 150 kuna

Voditeljica: Ivana Crnčić

Mjesto i vrijeme održavanja: 23. ožujka 2019., 11- 13 h, Gaia yoga, Gundulićeva 19, Zagreb

Radionica je koncipirana na metodi Sistemskih konstelacija, prema edukaciji u školi za voditelje Sistemskih konstelacija Scola, pod vodstvom Branke Devčić i Siegfrieda Essena. Ivana je i instruktorica yoge te redovito organizira radionice i retreate.


 

Ivana

Kroz pitanja i traženje odgovora i shvaćanje kako su razumijevanje i prihvaćanje temelji rasta i stvaranja životne lakoće, želim razmjenjivati iskustva i znanja s ljudima oko sebe. Koristim yogu, sistemske konstelacije i energetski rad kao bazu za rast i vlastiti put traženja odgovora, a sve što naučim, rado ću podijeliti s drugima.

 

Foto: Pexels

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.