parallax background

Rasti s nama: #budidobro voli Martinu i dvije Ane

boris štok
Boris Štok predstavlja novi studijski album Uvijek dio mene
studeni 20, 2020
topla limunada
Topla limunada s češnjakom za jačanje imuniteta
studeni 21, 2020

 

Stigao je petak, a to znači da je dan za novu #budidobro IG trojku u rubrici RASTI S NAMA. 

Svakoga petka u njoj ćemo predstaviti 3 IG profila koji nas inspiriraju, nadahnjuju, pokreću. U bespućima interneta često nije lako pronaći sadržaj koji nas obogaćuje, veseli, budi u nama želju za promjenom, za rastom.

U ovoj rubrici predstavljat ćemo ljude koji su nam dragi, koje volimo, čiji Instagram profili traže da se na njima zastane i udahne njihova priča. Tražimo IG mjesta gdje nismo bombardirani sa stotinu vijesti, informacija, reklama. To su ljudi i priče gdje možete gledati jednu po jednu stvar. Mjesta gdje se možete smiriti. Mjesta gdje se stišate.

Zajedno možemo rasti i stvarati ne followere nego zajednicu koja je inspirativna, podržavajuća, svjetlosna i nadasve dobra.

Rubrika je zamišljena kao interaktivna, jer želimo da i svatko od vas sudjeluje u njoj. Želite li biti predstavljeni u RASTI S NAMA koristite u svojim objavama na Instagramu hashtag #budidobro ili označite budi_dobro IG na svojim fotografijama.

Danas vas upoznajemo s nježnim, ali snažnim ženama okrenutima buđenju ženskosti, ženske snage i prihvaćanja sebe.

RASTI S NAMA: #budidobro voli Martinu i dvije Ane

thsoulletters

Martina će sama za sebe reći da je vintage gypsy soul, a mi bismo nadodali da je nježna slikarica prekrasnih razglednica poslanih s najljepšeg mjesta kojeg možete posjetiti – Duše. Želite li da vam ovu sivu svakodnevnicu uljepša paleta vedrih i sjetnih boja ovo je IG postaja za vas. Možda vas potakne i da nekome napišete pismo.

budi dobro

thsoulletters

thsoulletters

thsoulletters

ana.gregl

Ako vas zanima putovanje do vlastite duše i povratak sebi, Ana Gregl će vam sa svojim objavama sigurno ponuditi putokaz u kojem smjeru možete ići. Kroz rad na sebi i duhovne tehnike, knjige vrijedne čitanja, a i poneki divni recept, Ana će zasigurno zasladiti vaš život otkrivanjem autentične žene u sebi.

ana.gregl

ana.gregl

ana.gregl

blogledalo

Ana Kolar, blogerica iza imena blogledalo, sigurno će vas potaknuti da razmislite o onim dubljim stvarima koje se događaju u nama i oko nas. Depresija i izlazak iz nje, njene #pričeiznutra, demistifikacija menstruacije i slične “ženske priče” pokazat će vam i dati hrabrost da se i sami pogledate u ogledalo i prihvatite sebe, a onda i zavolite.

blogledalo

blogledalo

blogledalo

 

Dosadašnji izbor inspirativnih Instagram profila možete pogledati ovdje. 

 

 

Foto: Instagram

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.