parallax background

Retro Venera u Blizancima želi znati što je to što vas istinski veseli

vodič za preživljavanje empata
Dobra knjiga: Vodič za preživljavanje empata
svibanj 22, 2020
astrologija
Ovog vikenda možete sudjelovati u Astro Master Classu Miloša Tomića
svibanj 22, 2020

 

Što je to što vam vraća osmjeh na lice, istinski vas veseli, raduje, zabavlja i opušta, budi u vama osjećaj sreće i mira?

Koje su to radnje, hobiji, interesi, vrijednosti, ljubavi, simpatije za koje niste imali vremena ili ste ih iz bilo kojeg razloga odgađali, potiskivali, zanemarivali? Vrijeme je [re]aktiviranja i vraćanja na sve te nabrojanosti koje su čekale iz bilo kojeg razloga.

Lako sada nailazimo na fotke, flyere, plakate s koncerata, maturalaca, nekih davnih tuluma, pa kopate po ladicama i nađete neke rukotvorine koje ste radili u mladosti; nekakve kolaže, nakit, pa sva ta mjuza koju smo slušali, umjetnike koje smo voljeli, pjesme koje smo pisali, knjige koje smo pročitali po nekoliko puta, pa izleti neki memories na facebooku koji nas zagolica i raznježi, na mesinđer se javi kolegica ili prijateljica iz mladosti s kojom ste satima pričali i smijali se na sav glas. Uglavnom, nailazit ćemo na sve što nas podsjeća na neopterećenost i lakoću života🙂

Evo, drug i ja se opet vratili glazbi u smislu produkcije i igranja s istom. To je nešto s čim smo se zabavljali prije gotovo dvadeset godina i neopisiva je radost i sreća opet sjesti za računalo i klavijature i stvarati, isprobavati sve te zvukove, melodije, semplove, bas linije, vokale, pa u konačnici stisnuti play i čuti rezultat zaigranosti i zanesenosti. To je sve u potpisu retrogradne Venere, ali i Marsa u Ribama koji naprosto mami u svijet glazbe.

unsplash

Retro Venera u Blizancima može se trošiti i na ispravljanje nekih tekstova ili mijenjanje fotki, kao što bih ja kao trebao načiniti na blogu kojeg trenutno redizajniram, pa kao malo napraviti te tekstove lajkabilnjim, zavodljivijim, pitkijim. Ipak, to je samo bila nečija sugestija, koju ja neću poslušati, jer ionako imam posla preko glave. Poanta je da sve to ide iz ovog aspekta 🙃

Venera vraća i neke ljude iz prošlosti, od prijatelja, susjeda, ex kolega iz škole ili s posla, ali i ljubavi čije priče eventualno nisu do kraja ispričane i zaokružene. O kome se god radilo vrijeme je riješavanja i peglanja odnosa, osviještavanje svih silnih projekcija, nesigurnosti, skidanje rozih naočala kroz koje smo gledali i otklanjanje svih tih idealiziranih etiketa koje smo lijepili po partneru ili po sebi ili po vezi kao takvoj.

Valjalo bi riješavati sve nejasne i zamršene situacije, kako one koje vučemo otprije, tako i ove koje se sada odigravaju. Sve nesuglasice pokušajte riješiti jasnom i otvorenom komunikacijom i blagim tonom. Ovdje komunikacija i jest ključ. Kada sve to riješimo eto nas opet u onom čistom, nevinom, veselom, zaigranom i prpošnom raspoloženju, kakva Venera u Blizancima i jest, spremni za ljubav, lakoću i istinsku radost, neopterećenu dugovima, lažima, nedorečenostima, obmanama i inim patologijama koje samo mute sliku i vode u razne labirinte iz kojih je teško izaći.

Naravno, da će neki tek sada ulaziti u spomenute labirinte i proživljavati sve nabrojane pošasti aktualnog aspekta.

 

Više čitajte u ASTRO KOLUMNI – URANOVO DIJETE.

 

Uranovo Dijete

– Mjesto gdje se obrađuju astrološke teme, piše o trenutnim zvjezdanim događanjima i dogovaraju analize natalnih karata (uranovo.dijete@gmail.com)

 

Izvor: Astrologija Uranovo Dijete 

 

Foto: Unsplash, Instagram

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.