parallax background

BUDI DOBRO DARIVANJE: Self<3care dnevnik

unutrašnji glas
ZEN tarot – Unutrašnji glas
siječanj 25, 2021
(pro)budi se – „Pustite nas da volimo zimu, ipak je ona proljeće genijalnih umova“
siječanj 25, 2021

 

Self<3care dnevnik NUTRIVOR nastao je u suradnji dvije mikropoduzetnice s ciljem da olakša svakodnevno praćenje bitnih parametara zdravlja.

Znamo da prehrana nije jedini faktor koji ima značajan utjecaj na razvoj i prevenciju bolesti. Spavanje, pokret, izlaganje dnevnom svjetlu, baš kao i fizičko druženje i zagrljaji ljudi koje volimo, imaju veliku ulogu u našem psiho-fizičkom zdravlju.

Ispunjavanje dnevnika kao dio jutarnje ili večernje rutine, pomoći će ti da se vratiš k sebi, osvijestiš na čemu si zahvalna i dodatno upoznaš poruke koje ti šalje tvoje tijelo.

Pozivamo te da na početku postaviš jedan cilj, a potom kroz dnevne, tjedne i mjesečne osvrte pratiš kako napreduješ i na čemu zapinješ. Sigurni smo da ćeš nakon 8 tjedana bolje razumjeti u čemu je problem i gdje se skriva rješenje. Uz dnevnik dolazi i set naljepnica s ilustracijama.

self care dnevnik

self care dnevnik

Kako sudjelovati u Budi Dobro darivanju i osvojiti Nutrivor Self<3care dnevnik?

Sve što trebaš napraviti je:
1. Pratiti @budi_dobro Instagram profil
2. Pratiti @autoimmunenutrivore Instagram profil
3. Kliknuti like na objavu
4. U komentaru označiti osobu za koju znaš da bi voljela sudjelovati u Budi Dobro darivanju (moguće je označiti više njih).
Ako želiš možeš podijeliti u storyu.

Igramo se na Instagramu Budi Dobro do petka 29. siječnja 2021. do 9 h, nakon čega ćemo random odabrati i objaviti dobitnicu ovog sjajnog dara. Sretno svima!

self care dnevnik

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.