parallax background

Srijeda – Uspjeh kao doživljaj sebe

Tečaj gradnje geodetske kupole na otoku Visu
ožujak 13, 2018
spontani krug
Najava Qigong seminara – Spontani krug
ožujak 14, 2018
 

Sazviježđe ovog dana daje žeđ za uspjehom, a naš ego uvijek je slab prema toj kategoriji.


 

U tom pogledu emocije dolaze u drugi plan, a partner itekako osjeća kada nije u prvom planu. Ako mislite da nećete moći izaći na kraj s vašim partnerom izbjegnite svađu koliko god je to moguće. Ukoliko se taj aspekt ponavlja danima, onda je očito da ste davno prije stavili uspjeh ispred partnera.

Ovo je odličan dan za umjetnost pogotovo onu glazbenu. No ukoliko ste u poslu i orijentirani ste na taj segment onda za ovaj dan vrijedi kineska poslovica: Planinu će pomaknuti samo onaj tko je na početku pomicao kamenčiće.


 

Nikola Žuvela

Rođen sam 1975. godine u Zagrebu. Nakon srednje škole upisujem Filozofski fakultet kojeg završavam 2000. godine. Od 1992. godine se bavim meditacijom, studiranjem Zapadne i Istočne filozofije, psihologije, te na tu temu završavam doktorski studij, objavljujem knjige, znanstvene radove. Zapadnom astrologijom se bavim od 1997. godine do 1999.g., a nakon toga završavam studij jyotisha 2000.g. O jyotishu objavljujem mnoge članke (Vjesnik, Multikulturalni časopis, Grombol, Sensa). Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog. Također, sam objavio knjige: Jyotish i djelovanje Shanija, Nesvjesno u filozofiji Istoka i Zapada, Buđenje, Jedan muškarac i jedna žena, Katalog samozavaravanja, Muškarac i žena u procjepu. Dvadesetpet godina iskustva te dugogodišnjih konzulatcija kao i stručno obrazovanje nudi vam mogućnost da dublje zađete u obrasce koji se skrivaju iza vaših odnosa.


 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.