nisha rokovnici

Subotom o dobrom: Nisha – brend magičnih notesa od recikliranog papira

 

Ova godina nam je zaista pokazala kako je svijet zapravo maleno mjesto, ali i skrenula pažnju na važnost lokalnog povezivanja i podrške lokalnoj zajednici. Ne morate putovati na drugi kraj svijet kako biste pronašli izvrsne brendove, jer ih je naša zemlja puna.

Subotom o dobrom je nova #budidobro rubrika u kojoj ćemo vam predstavljati hrvatske kreativce i vizionare te njihove brendove.

sanja tot

Sanja Tot

Upoznajte Nisha – brend magičnih notesa od recikliranog papira

Iako su nam kompjuteri i mobiteli civilizacijski postali mjesto u koje ćemo zapisati baš sve što nam se događa i što radimo, nema te tehnologije koja može zamijeniti dobri stari papir. Kada u ruci držite olovku, a pod prstima osjetite teksturu, a poneki gurnu i nos i duboko udahnu miris papira, osjetite se povezaniji s onim što u slovima koja čine riječi izlazi iz vas van.

Je li to poslovni notes ili notes u koji ćete bilježiti svoje misli, spoznaje, ideje i snove, nije toliko važno. Ono što je važno je taj osjećaj da je to tvoj notes. A koliko volje i radosti imate za zapisati vlastite mudrolije ako je taj notes još i predivan, posebno dizajniran za vas, s motivirajućim i inspirativnim porukama?

nisha

Ako ste u potrazi za čarobnim notesom mi smo pronašli čistu magiju u notesima Nisha. Hrvatski brend Nisha nudi posebno dizajnirane notese koji su izrađeni od recikliranog papira i kartona, na što su u Nishi posebno ponosni, jer njihovi notesi osim što odišu dozom elegancije i profinjenosti, uz to su još kroz koncept recikliranja i ponovne uporabe vođeni i vizijom zaštite okoliša.

nisha

Iza ovih kreativnih notesa, kojima ćete teško odoljeti, nalazi se Sanja Tot, kreativka i ljubiteljica DIY projekata te dizajnerica uređenja interijera. Sam brend Nisha je već 9 godina na tržištu, otprije poznat kao Hobby hižica.

„Pisanje i zapisivanje meni samoj promijenilo je život, od kad sam krenula zapisivati svoje misli, ciljeve, planove, lakše sam izvršavala sve što sam i naumila i pomoglo mi je uspostaviti balans u životu i htjela sam to prenijeti i na druge.

AIi istodobno bilo mi je bitno u što zapisujem, htjela sam da notes bude profinjen, lijep i poseban, da bude istodobno kao neka vrsta dnevnika u koji će ljudi poželjeti pisati, pohranjivati uspomene, fotografije.“ – Sanja Tot.

nisha

nisha

Notesi se mogu izraditi i naručiti i u personaliziranoj verziji što nas je posebno oduševilo. U ponudi Nishe su i čestitke, razglednice i kartice vlastitog dizajna koje Sanja dizajnira zajedno s kćerkom Lucijom za što govori:

„Čestitke same dizajniramo i osmišljavamo. Lucija sve naše ideje iznese na papir i izradi tj. nacrta ili izradi uzorke i tada krećemo u tisak. Sve čestitke tiskane su na ekološkom ili recikliranom papiru, što nam je vrlo bitno, jer živimo što je više moguće u skladu s takvim načinom života.„

nisha

Svaka čestitka je posebna i priča svoju priču, tako da i vas potakne na pisanje lijepih poruke dragim ljudima.

„Našim čestitkama želimo podsjetiti ljude i potaknuti ih na ljepotu pisane riječi, jer čestitka upućena mobitelom i pisana čestitka ne mogu se nikako mjeriti. Kad napišete čestitku, odvojili ste vrijeme za tu osobu i poklonili ste joj svoje vrijeme i sebe, a to je neprocjenjivo.“

nisha

Ponudu brenda Nisha možete vidjeti na Instagram profilu: @nishacompany ili FB profilu i u Etsy shopu, a možete ih pronaći i u Knjižarama Znanja i nekoliko concept storeva u Hrvatskoj.

 

 

Foto: PR

POST COMMENT

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.