ZEN tarot – Sveobuhvatni čovjek

pohlepa
Prokletstvo pohlepe
kolovoz 21, 2018
djevica horoskop
Djevica – Svestrani perfekcionisti
kolovoz 23, 2018
 

Današnja karta, Kralj Duge, podsjeća nas na sveobuhvatnog čovjeka – onoga koji istovremeno može piti vino, plesati na plaži i pjevati na kiši, a uživati u dubokim spoznajama mudraca.

Sveobuhvatni čovjek prihvaća, pokazuje i poštuje žensku stranu u sebi. Sveobuhvatni čovjek je opušten i kod kuće sa svojom muškom stranom. U sveobuhvatnom čovjeku spajaju se elementi zemlje, vatre, vode i neba – i rađaju životnu mudrost.

Dio čovječanstva proklinje tijelo i materijalno nazivajući to mayom, iluzijom, nestvarnim poput sna. Oni zapravo niječu postojanje svijeta i velikim dijelom radi toga ostaju siromašni. Druga polovica čovječanstva prihvaća i divi se materijalnom svijetu, a zapostavlja unutrašnji svijet. I jedni i drugi žive samo polovično, a niti jedan čovjek koji je polovičan ne može biti zadovoljan.

Moraš biti cijeli – bogat u tijelu, bogat u znanosti, bogat u meditaciji, bogat u svjesnosti. Jedino cijela osoba je sveta osoba.


 

Ako si žena, Kralj Duge u tvoj život donosi potporu tvoje muške energije, zajedništvo sa srodnom dušom. Za muškarce ova karta donosi vrijeme sloma muškog stereotipa i dopuštanje cjelovitosti bića da zasjaji.


 

ZEN tarot je putokaz koji ti pomaže osvijestiti točku postojanja u kojoj se sada nalaziš i nudi odgovor na pitanje - kuda dalje? Za osobno čitanje javi se na indira@budidobro.com


 

Foto: Instagram

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.