parallax background
tjedni horoskop
Tjedni jyotish horoskop – ego u iskušenju
siječanj 14, 2019
yoga za lice
Najava: Radionice yoge za lice
siječanj 18, 2019
 

Ako čitate ovaj tekst onda sigurno imate problema s tjelesnom težinom. Bilo da imate višak kilograma, manjak kilograma ili ste jednostavno nezadovoljni vlastitim izgledom.

Također imate i osjećaj bespomoćnosti ili možda demotiviranosti i kroničan osjećaj nezadovoljstva i sobom i vlastitim izgledom.

Vaš problem s težinom sigurno vam izaziva i neke zdravstvene smetnje, možda vas je čak i liječnik upozorio na to.

I sigurno ste već puno puta pokušali izgubiti kilograme i poraditi na vlastitom izgledu i sigurno ste već puno puta odustali. Ili vam se dogodio popularni jo-jo efekt, izgubite kilograme i onda vam se nekim čudom brzo, prebrzo vrate.

 

 

Zašto gomilamo kilograme?

Problem s težinom nije samo fizičke prirode i nije samo manjak kretanja, previše jela, nezdrave navike. Problem s težinom je puno više i puno dublje. Polazi od naših uvjerenja u vlastitu vrijednost, u to što mislimo da nešto ne zaslužujemo i od puno, puno naših nesvjesnih uvjerenja i obrazaca.

Sve ovo vam govorim iz vlastitog iskustva, jer sam cijeli život vodila bitku s kilogramima i prošla sam ruganje u osnovnoj i srednjoj školi (tada sam težila oko 80 kg, a sada 59 kg) pa naglo gubljenje koje je sa sobom povuklo zdravstvene tegobe pa i normalnu težinu, ali stalan osjećaj manje vrijednosti i nelagode prema vlastitom tijelu. I nije mi bilo lako i znam da ni vama nije lako.

Svakim viškom kilograma mi skrivamo neku svoju bol, neku svoju neprorađenu emociju, strah, nesigurnost, želju za ljubavlju… I svaki gubitak kilograma sa sobom nosi nove emocije.

Zašto gomilate kilograme? Za to postoji mnogo objašnjenja, ali uvijek su emocionalne prirode i oblik su bijega od boli i negativnih emocija.

 

 

Vođena svojim vlastitim iskustvom borbe s kilogramima i borbe s osjećajima koju sam neprestano vodila osmislila sam program Tapkanjem do idealne težine

Dvije uspješne grupe su iza nas i svaka od 20 predivnih žena ima svoju osobnu priču o transformaciji koju je doživjela.

Zato primite svoje kilograme u svoje ruke, osvijestite svoje boli i nesigurnosti, prepoznajte ih, prihvatite i otpustite, samim time steći ćete ponovno vjeru u sebe, svoju vrijednost i svoju moć i sve što trebate poduzeti napraviti ćete s lakoćom i vjerom da vi to MOŽETE I ZASLUŽUJETE.

I naravno otpustite sve ali, svi ali su samo IZGOVORI koje ćemo uspješno otapkati.

U programu radimo i na samopouzdanju, samopoštovanju, samovrednovanju i osnaživanju na svim poljima vašeg života.

 

 

Koncept programa:

5 GRUPNIH TERMINA SRIJEDOM

5 INDIVIDUALNIH TERMINA JEDNOM TJEDNO - opcionalno

40 DANA SVAKODNEVNA PODRŠKA PUTEM ZATVORENE GRUPE

Program je jedinstven po tome što ja s vama radim svakoga dana, tu sam za vas da vam pomognem u svakom trenutku a tu je i grupa koja vam pomaže svojim primjerima, onome na čemu oni zapinju, a i podrška su kada vi zapnete.

SVI koji su prošli ijedan moj program kažu da je moja svakodnevna prisutnost najveća vrijednost jer ih motivira da krenu dalje, da izvrše zadatke. Znate i sami da prođemo kroz puno toga, a ništa ne primjenjujemo svakodnevno. Kada je netko uz nas i kada imamo oslonac lakše se motiviramo da rješavamo svoje probleme.

Termini:

5 srijeda za redom, počinjemo 23.1.2019. u 20:00 h

Ostali termini su 30.1., 6.2., 13.2. i 20.2. 2019.


 

Cijena:

Kotizacija za program iznosi SAMO 800 kn, plativo u 2 obroka (cijena za 40-dnevnu podršku i grupne termine).

Opcionalni individualni termini su za polaznike programa 200 kn umjesto regularnih 300 kn i mogu se nadoplatiti bilo kada u tijeku programa.

Cijena programa kada s uračunatih 5 individualnih termina iznosi 1800 kn.

Sigurno toliko vrijedite sami sebi!

Mjesta su ograničena na 10 za Zagreb i 5 online.

Prijava je obavezna na danijela@tapkanje.eu ili na 095 7421 162.

Mjesto je rezervirano uplatom 300 kn na žiroračun.

 

Danijela Medaković

Cerfificirani Life Coach i EFT praktičar po AAMET-ovim standardima

Više na tapkanje.eu

 

Foto: Unsplash, Instagram

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.