Budi dobro ZEN tarot – Tišina

headoneast
Headoneast predstavio novi singl Svijetlimo
ožujak 10, 2018
izvor
Budi dobro ZEN tarot – Izvor
ožujak 11, 2018
 

Zrcalna tišina pokazuje se u zvjezdanoj noći i reflektira se u jezeru. Sve je meditacija - božica noći donosi dubinu, mir i razumijevanje.

Sada je vrlo vrijedno vrijeme. Lako nam je ući unutar sebe i uzeti predah, produbiti svoju unutrašnju tišinu do točke u kojoj se ona susreće s tišinom svemira.

U ovim trenucima obuzima te energija cjeline. Kao da si opsjednut, ti više nisi, cjelina jest. U trenutku kada tišina ulazi u tebe, ti si u mogućnosti shvatiti njenu važnost. Vremena se mijenjanju, svijet se mijenja, ali tišina uvijek ostaje ista, radost tišine se nikada ne mijenja. Tišina je jedino na što se zaista možeš osloniti, jedina stvar koja nikada ne umire. Unutrašnja tišina je jedino što možeš nazvati svojim Bićem.

Unutrašnja tišina prožima sve što činiš. Nema se što napravit, kuda otići, ona je tu… Neki, naviknuti na silnu buku svakodnevnice, će zbog ovoga osjetiti nelagodu. Ne obaziri se - potraži one koji mogu rezonirati s tvojom tišinom ili uživaj u njoj u samoći.


 

Sada je vrijeme povratka sebi - svom unutrašnjem domu. Razumijevanja i uvidi koje sad dobiješ, manifestirat će se kasnije u tvom životu, u sljedećoj fazi koja je orijentirana više na vanjski svijet.

 
 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.