UVJETI I PRAVILA KORIŠTENJA PORTALA BUDIDOBRO.COM

 

Korištenjem web portala budidobro.com dajete svoj pristanak na poštivanje odredbi ovog ugovora o navedenim uvjetima korištenja. Korištenjem budidobro.com smatra se da ste u svakom trenutku upoznati s aktualnim uvjetima korištenja te da ste ih razumjeli u cijelosti.

Sve informacije i sadržaji dostupni na portalu budidobro.com pripremljeni su u dobroj namjeri, stručno i odgovorno, ali portal budidobro.com ne odgovara za posljedice njihove primjene.

Svi podaci na portalu budidobro.com dostupni su za uporabu jedino u svrhu informiranja. Informacije na portalu budidobro.com nisu potpune i sveobuhvatne već su ograničene informacijama dostupnima autorima te stoga ne služe za određivanje i postavljanje samostalnih dijagnoza i tretmana.

Portal budidobro.com NE PREUZIMA nikakvu odgovornost na koji način će te koristiti informacije s naših stranica. Izričito napominjemo da portal budidobro.com NE ODGOVARA za bilo koju vrstu štete ili posljedice nastale korištenjem bilo kojeg sadržaja koji se na portalu nalazi.

 

Autorska prava

Materijali na web portalu budidobro.com zaštićeno su autorsko pravo tvrtke Metoda dva j.d.o.o Zagreb ili drugih pravnih osoba.

Budidobro.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstovi, grafike, vizuali, fotografije, baze podataka, HTML kod i ostalo).

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala budidobro.com, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava portala budidobro.com i podložno je tužbi.

 

Pravila prenošenja sadržaja

Prenošenje materijala s portala budidobro.com dozvoljeno je samo uz uvjet da se prenose dijelovi originalnog teksta do maksimalno 900 znakova uz OBVEZNO navođenje izvora s poveznicom na originalan članak.

Općenito se materijali s portala budidobro.com NE SMIJU kopirati, prevoditi, izdavati niti na bilo koji drugi način distribuirati, ukoliko se o tome prethodno ne postigne dogovor s uredništvom portala.

 

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Portal budidobro.com zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i/ili trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na svojim stranicama bez obveze prethodne najave.

 

Izmjene uvjeta korištenja portala budidobro.com

Portal budidobro.com zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti ili modificirati Uvjete korištenja portala te budidobro.com neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz promjena.

Korištenjem bilo kojeg sadržaja s portala budidobro.com smatra se da ste upoznati i suglasni s najnovijim pravilima.