Uz ove gadgete zima ti ne može ništa

Kozmički ljubavnici – astralno sjeme
prosinac 18, 2018
5 savršenih božićnih filmova
prosinac 23, 2018
 

Doživjeli smo već prve pahulje i vrijeme je da se priviknemo na to da je zima krenula u punom zamahu. Svi već znamo za rukavice za dodirne ekrane, no ima još inventivnijih zanimljivosti. Uz sljedeće stvarčice neće vam nijedan minus pasti teško.

 

Jakna s grijanjem

Grijači unutar ove jakne se aktiviraju pritiskom tipke. Na web stranici PolarSeal ćete isto tako otkriti da jakne nisu jedini odjevni predmet s grijačima kojeg imaju u ponudi.

 

Kapa s bluetoothom

Kapa s ugrađenim bluetoothom omogućava slušanje glazbe zahvaljujući ugrađenim zvučnicima. Također je moguće javljati se na pozive i razgovarati zbog mikrofona koji je isto ugrađen unutar ove neobične tekstilne tvorbe. Kapa s Amazona se može lako i prati, unatoč tehnologiji koju skriva.

Grijani ulošci u cipelama

Čizme, cipele ili tenisice, ako volite spoj tenisice +zima. U sve to možete staviti grijane uloške, a temperaturu možete kontrolirati zahvaljujući daljinskom upravljanju. Iznimno korisno, a na Amazonu ih ima u ponudi od 100 pa sve do 1000 kuna.

 

Narukvica za grijanje

Na MIT-u su otkrili da samo zahvaljujući jednoj narukvici možemo ugrijati cijelo tijelo. Zahvaljujući tom istraživanju je nastala i ova narukvica. Radi se o gadgetu koji odašilje temperaturne valove i kojeg je moguće kontrolirati pametnim telefonom. Cijena je oko 1.500 kuna i zasad proizvod ima dobre ocjene.

 

Grijač za pidžamu

U pitanju je grijana vreća za pidžamu. U svega nekoliko trenutaka može ugrijati Pidžamu te tako omogućiti toplije lijeganje u krevet. Ovo se čini kao koristan gadget za sve one koji muku muče s hladnoćom u vrijeme zimskih dana. I kojima već postojeće deke s grijačima nisu zadovoljavajuće rješenje. Zahvaljujući ovom grijanju se može brzo pripremiti pidžama na optimalnu temperaturu i bolje uranjanje u san. Cijena ovoga se kreće oko 200 kuna.

 

Izvor: geek.hr

 

Foto: Unsplash, Instagram

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.