parallax background

Venera u Lavu – neumoljiva hrabrost da se glasno voli

probudi se
(pro)budi se – „Pokušajte biti duga u nečijem oblaku“
rujan 14, 2020
pobunjenik
ZEN tarot – Pobunjenik
rujan 15, 2020

 

venera je u lavu do 3. listopada i nuđa neumoljivu volju i hrabrost da se jasno i glasno voli, da se u odnosu/vezi izborimo za sebe, da budemo direktni, otvoreni, srčani, strastveni, teatralni. sve se karte stavljaju na stol, nema muljanja, petljanja, igranja skrivača i lovice. skromnost se ne poznaje, već dapače, zahtjeva se kraljevski tretman s jako jako puno pažnje i plesanja oko partnera.

solerima može dobro doći ova ohrabrujuća sunčeva/lavovska energija da krenu u konkretnu akciju, da ne oklijevaju, ne čekaju, već poprave krunu i odvažno krenu u lov na plijen. daje ova venera tu besramnost i lišenost straha ili kakvog kompleksa, naprosto isijava samopouzdanje. koliko će tko ubrati ovu energiju i zasjati u punom sjaju, osvajajući sve ono što je predmet voljenja, ovisi o osobnom horoskopu.

kako god, svemir nedvosmisleno šalje hrabrost, jaku volju, žar, snagu i negdje nas bodri da se izborimo za sebe, da si priuštimo najbolje što možemo, da ne pristajemo na kompromise, kako u ljubavi, tako i u bilo kojem vidu ugađanja sebi i svom gordom egu.

venera u lavu

u vidu zadovoljštine vlastitog ega i glađenja perom po guzici, ali i kao dobar bijeg od napetih marsovih aspekata, ovo je slika odlaska u kakav spa centar, kupovinu kakve glamurozne haljine, skupocijenog modnog dodatka, dizajnerskog ili umjetničkog predmeta za dnevni boravak kojeg simbolizira znak lava. ovdje nikako ne smijemo zaboraviti na kosu i nokte koji su veneri u lavu najbitniji, tako da raste promet frizerima i raznim majstorima manikure. ukoliko mislite ići na plastične operacije i slične korekcije – preporuka je da ovaj put takve stvari preskočite, mogli biste se unakaziti, a frizura i nokti ako ne ispadnu onako kako ste željeli, nije toliki problem.

skoro zaboravih; ovo su nekada raskalašeni izlasci, vatrene noći, druženja, gala večere, dobri tulumi, žurke i razni open air događaji, kazališne predstave na otvorenom, filmske noći, izložbe i portreti kakve slavne glumice.

kako god okreneno naglasak je na najboljem, najskupljem, najraskošnijem, najjačem, najmoćnijem. lav voli zlato i sve što podsjeća na raskoš, obilje, bogatstvo, luksuz, život na visokoj nozi. naravno da mnogi ovo neće realizirati, jer treba imati para, pa će mnogo toga ostati na nivou želje ili će se improvizirati na razne načine. u krajnjem slučaju, stvar je kako što nosimo i furamo, bitan je taj gard, stav koji imamo, energija kojom osvajamo i zavodimo.

poanta je [vrlo] dostojanstveno se tretirati i ugađati si, a zapravo osvijestiti pa potom vrlo ponosno pokazati/prezentirati sve svoje vrijednosti, atribute, ljubavi, talente i vještine, kreativno se izraziti, zasjati, zabljesnuti.

venera u lavu

ovo je stvaralačka energija pa se mnogi sada upisuju na kakav sport, ples, yogu, kreativne radionice ili počinju sami izrađivati nakit, krpice, broševe, ukrasne pizdarijice i šta ja znam šta sve ne. izrazite se kako znate – bitno je!
idući tjedan na repertoaru imamo cimanja, trzavice, svađe, drame, ali i možebitne scenarije naglih prekida, jer se osvijestilo da zapravo nema ljubavi, strasti i želje, pa bez pardona krećemo dalje, da ne kažem bježimo glavom bez obzira. ovo se više tiče mladih i onih čije veze su ionako na nikakvim nogicama, pa će prekid dobro sjesti, skoro kao melem. dobro je i kaj nema puno patetike, davaljenja u emocijima, cmoljenja i sličnih pekmezavih scenarija koje smo prošli u prethodnom razdoblju.

nadalje, na tapeti su i razna raskrinkavanja, pa će biti i onih koji će saznati da ih partner vara ili da ih je nekada davno prevario i to s prijateljem, momkom od prijateljice ili sa šefom, direktorom ili pak s njihovim ocem ili starijim bratom – šou i škandal. ima svega, jbg 🙂

ovo su i slučajno začeta djeca u kakvoj avanturi, izletu, divljem seksu. djeca kao plod uzavrelih noći prepunih strasti i divljanja gdje se izgubila kontrola. pazite!

 

Više čitajte u ASTRO KOLUMNI – URANOVO DIJETE.

 

Uranovo Dijete

– Mjesto gdje se obrađuju astrološke teme, piše o trenutnim zvjezdanim događanjima i dogovaraju analize natalnih karata (uranovo.dijete@gmail.com)

 

Izvor: Astrologija Uranovo Dijete 

 

Foto: Unsplash

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.